Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To lisica ne radi ona odnese jednu.To je ili tvor ili neki "ludi" pas !
Tuzno, ali za klixa nije.
Nema šanse da je ovo uradila lisica. Lisica će prokopati zemlju i ući u kojošinjac ali neće ubiti više nego što joj treba - otkine glavu i vrati se po kokoš nakon što iskrvari. Prije da su u pitanju divlji psi ili psi lutalice… U svakom slučaju kriv je gazda jer se nije osigurao.
Ovu štetu prijaviti opštinskim nadležnim službama zbog nadoknade štete.
Jesu li raspisali potjernicu za lisicom da se zadam?
I ja sam mislio da životinje ubijaju samo zbog gladi. To nije bila vjerovatno glad.
A možda je bio lisac?
Istrazivacko novinarstvo…
neće p1tchk4 varenike
Jesu li bar sta snimile kamere?
50 kokoški po 7 maraka Šteta 35 cenera Bankrot Viđen
Zasto gazda nije obezbjedio sigurnost/ zastitio od mogucih ptedatora?
Nedavno je u jednom selu lisica grobove rovarila i vadila kosti, nisam imao pojma da to rade
Ovo je kad kupiš koke nosilje iz Orašja ili Šamca,,da su bile naše domaće drugačije bi bilo
Znam čoveka, strastveni lovac, povukao se sa rukovodeće funkcije u velikoj firmi, preselio se na obod Beograda i krenuo da se bavi organskom proizvodnjom jaja. Nabavio ogromno jato, supruga koja je radila u velikoj državnoj firmi u centru grada, svakog jutra punila puna kola jaja i vozila u firmu, kolegama. Prodaja išla k'o blesava.
I, nabavi čovek nekog Nemačkog lovačkog psa, dresiranog u fullu, platio ga debelo. Petog ili šestog jutra, čovek ujutru otvara vrata i zatiče 105 koka, uredno naslaganih na prag, poput fazana, i kucu koja ponosno maše repićem. 3 ili 4 moždana udara zaredom je doživeo ovaj čestiti domaćin. Ali bukvalno. Poenta, takav pos'o, prijatelju, šta ćeš...