Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog CIA-inog špijuna Lipovaču niko ne voli u Krajini!! 2 puta mu je izglasano nepovjerenje u vlastitoj stranci. Samo što ga uporno vrh SDP-a vraća u politički život. Što se tiče Bihaća i Krajine, on nebi mogao proći ni u savjet Mjesne Zajednice! DEMAGOG I LAŽOV!
Možda će Vlahovića Batka postaviti ispred boracke poulacije
Do prije par dana ovaj Lipovača falio ministra poljoprivrede (SDA) kao najboljeg i najagilnijeg a danas ga smijenio. Fuj đubre komunističko!!
Što se Lipovača osilio zaboravio da je došao na tu funkciju,a ni njegovi ga nisu htjeli
STIG`O KATIL-FERMAN IZ SEHERA GRADA, POTPISA GA ZLAYOGLU PASA !
masala, sjeca ministara krenula ... a kada 2*HDZ ulaze u federalnu vlast, to je sad najinteresantnije pitanje ?! Lojavog i Usta.su gov.navom motkom istjerat !
Pa zar ovakav lopov moze ikoga smijeniti. Frljavi zutokljunac