Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nesto i lijepo cujemo.
Kineski testovi ne rade.
28 testova?! Da uzmemo za primjer, Austrija je uradila ukupno 104.134 na broj stanovnika od 8.858.775. Ako uzmemo u obzir da BiH ima 2,5x manje stanovnika mi smo trebali uraditi 41.653 testa. Mi smo uradili silnih 4.714 testova. Zamislite info da su danas u jednom kantonu uradili 28 testova. Bravo!!!
Dje ces Austriju uzimati. Oni previse rade.
Testiraju samo sa simptomima. U drzavi imamo nekoliko hiljada testova i ne rasipaju se. Valja cuvazi ako ne d'o Bog eskalira. Zato trpi ekonomija. I da imaju testove nemaju uredjaja koji bih obradili.
Dobroje
Koga su testirali, vrh HDZ i SDA pa nema pozitivnih , oni se svaki dan testraju a za obicne ljude nema testova
Da su rekli 280 testo, to bi bila stvarno lijepa vijest. Ovako je samo smijesna vijest. Prava sprdacina.
Odlično, treba ih pogurat sa još po milion KM.
super👍 ispravite sutra je 5.april😉
nije ti drago zato sto mi je drago da su negativni😕svasta u Božijoj bašti...
Ljudi, ovo nije normalno šta vlasti rade u ovo vrijeme, dok se ne ponovi 6.2.2014 ništa se neće promjeniti, niti će se Fadil seoska varalica povući.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)