Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
red bi bio da znas istoriju zemlje za koju se navodno boris! pre hiljadu godina granice srbije su bile do cetine i une! TI SI BIO TAD NEKI LUDI MILOJKA,SA KRSNOM SLAVOM SVETIM JOVANOM!
Bosanski Pravoslavci imaju samo jedan izlaz iz svog nezavidnog socio-politickog polozaja: 1. Moraju se napokon pomiriti s tim da ih je megalo-manijacka politika iz Beograda iz 80-tih i 90-tih odvela na krivi put, te da se mozda i oni moraju smatrati kao zrtve agresije jednog rezima iz jedne druge zemlje, jer mnogi od njih nisu bili u situaciji reci NE jednom patoloskom krvoloku, bijedniku, ali i svemocnom beogradskom agentu Karadzicu, te su bili primorani da se u biti bore protiv svoje drzave i cine nasilje i genocid nad svojim dojucerasnjim sugradjanima i prijateljima, pa cak i rodbinom.
srbi, vjera izumire, vjera je vazda bila privremena kategorija, a ko ti je rodjak nije privremena kategorija, vracaj se ti Bosanstvu, i brani evropu od Srba na drini kao sto su ti pradjedi to radili 1000 godina.
Znam šta boli naše građane i znam da je lijek - Preokret Koji stihoklepac
Zao mi je Ljiljo sto se ne mogu uzdrzati od nedzetlmenskog komentara, pa ti zato iskreno savjetujem da se ostavis corava posla-politike,jer ti nisi zrela za to.Teze su ti kao da ih je curka sastavljala.
Morate se vratit PRADJEDOVOJ VJERI i zavrsena prica inace poturcenjak odlazi u stradanje.
Jos jedn apropala karijera ... ti da vrijedis kao oralni hirurg nikad ti nebi na pmet pala politika
Tako je Ljiljo, svi časni ljudi su uz tebe. Kad ti je protukandidat bahati lopov Dodik, tvoja pobjeda ne dolazi u pitanje.
Moracete se ujediniti sa vecim entitetom i Bracom Bosancima, sa kim ste ginuli 1000 godina na drini, braneci Bosnu od istoka.
PA MI I BRANIMO BOSNU ZAR NISI SHVATIO npr ovako BOSNA HERCEGOVINA REPUBLIKA SRPSKA 76% BOSNE SMO ODBRANILI DOK STE SE VI VISILI PO HUMANITARNIM KONVOJIMA . SAMO DOK NASA LJILJA POHVATA KOJI GLAS OD POTURCENJAKA ODE VAM I ONIH 24% Bee Haa.
Pravoslavni Bosanci, ne treba vama Srbija, ona je istok i veliki gubitnik, branite vi Bosnu, kao sto su vasi ancestori branili Bosnu na drini od Srba vec 1000 godina.