Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Lijanovića mesara što kontaju da je neko lud! Da li je moguće da je neko za njih glasao, mene je toliko stid kada vidim ko su nam ministri, pa ovaj nije u stanju roštilj zapaliti, a ne da nam vodi državu.
Glasali su oni kojima je obećao po 100 km, moj amidža poveo cijeli komšiluk, navukli ih levati da glasaju za njih da će dobiti po 100km, nisu ni marke dobili, izlevatili ih. Sad kukaju, drvlje i kamenje na Lijanoviće. xD
A meso??? Obecavao je i meso xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e neka hvala Bogu, ničija nije do zore sijala
Vanredni izbori u CRVENOM OKTOBRU 2013.
NICIJA NIJE DO ZORE GORILA,ZATVOR,CUZA GNJIDE KRPELJI,LOPOVI,PADATE JEDAN PO JEDAN
Oderat će mu jaja sad.
Lik je pravi kriminalac Po tuzli se prica da ga u šakama drži lik koji gradi hotel bristol u Tuzli...Inace najgora gradjevina ikad napraljvena u Tz...totalni urbicid.... E taj lik je "posudio" koji milion Lijanovicima za predizbornu utrku i sada Lijanovic mora da odradjuje talove za ovog lika. Ukratko - Lijanovicu je mijesto iza rešetaka kao i 95 posto politicara koji su nas pokrali i zaveli u crno MAMU VAM LOPOVSKU ! SELJACKU !
Miljajim RUS
PREDUHITRILA GA, KAKO ĆE SAD PODNIJETI PRIJAVU PROTIV SEBE, KAD HYPO PODNESE PRIJE, NARAVNO PO POLITIČKOJ OSNOVI IZA KOJE STOJE DVA HDZ_a :-) NIJE ON NIŠTA LOŠEG URADIO, UZEO 64 MILONA I NE VRAĆA, PA ŠTO JE TO LOŠE..VJEROVATNO NEŠTO SLIČNO IMA I U AMERIČKOM, NEKOM OD ZAKONA :-) E MOJ LIJANOVIĆU, U AMERICI TAKVIMA KAO TI SE KORIJEN ZATIRE, KAD SE DRŽAVI NE PLAĆA POREZ I BANKAMA NE VRAĆA LOVA.. JOŠ NEŠTO JE DOBRO, S NJIM ĆE OTIĆI NAPOKON JO DVOJE UBLEHA KOJI SUPER DOBRO ŽIVE OD PORESKOG NOVCA GRAĐANA, EVROVIZIJSKA PJEVAĆICA S NJENIM GITARISTOM, BRAČNI PAR ČAĐIĆ ...
Hajmo polako... Pakujte kofere... Idete svi tamo gdje vam je mjesto...
nisu samo oni,nema ga cistog u vladi!
Sta li tek rade po vladi i koliko kradu od drzave i naroda???
i svi se pitamo odakle im novac za kuovinu, za kampanju, za sve, hahaha, dohakaše i njima
Dolijali ste i vi...
Misliš doLijanovići?