Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je Suljo, da je se zviznut a da ne udje? Da je doc, a sramota te sad kad SBB poziva...hahahaha. Izdajnice!!! Imal ista da nisi potpiso u ovih zadnjih 9 godina JADO!!!! Jos samo da promijenis spol, toliko si prevrtljiv. Uhako si SDA, ne moras drzavu! Gledaj ti samo portparola, ko idiotska kopija tebe. rekao je portparol nakon konsultacije sa gdinom Tihicem, nadimak. Tu mi bude sve jasno. Koje misljenje, koje promisljanje, samo vaginalno usmrdzelo mahalasko dzematsko ulizivanje.... OOOOJ, da te hoce Zlatko napenaliti. Sta bolan? Ti mislis da se treba ici?!?!?! Ma nemoj!! NE DAJTE MU DA IDE!!! OPET CE NESTO POTPISAT!!!! PRUDASU JEDAN!!!!
Kažu:\"a u Vladi RS-a od pet ministara Bošnjaka nijedan nije kandidat stranaka koje su dobile podršku bošnjačkog naroda u entitetu RS (SDA i SDP) - navodi se u saopćenju.\" A, u Federaciji bi SDP birao u vlast one koji nemaju većinsku potporu hrvatskog naroda. Zanimljivo. Očito je Dodik dobar potez napravio da SDP i SDA same sebi skoče u usta.
DO KONACNOG NESTANKA SA POLITICKE MAPE VELIKOSRPSKIH TROJANSKIH KONJA - SDA I SBB! KAD NESTANE KANCEROGENOM TKIVA U BOSNJACKOM KORPUSU, SDA-SBB SEFOVIMA IZ BEOGRADA I CETNITETA ICI CE DO DRINE!
SDA dosljedna svojoj velikosrpskoj politici dirigiranoj iz Centrale u Beogradu. Velikosrbi su sada pojacani sa Scepom i njegovom zlocinackom organizacijom. Protuudar velikosrpskom faktoru mora biti konacan.
Quote:\"RS-a od pet ministara Bošnjaka nijedan nije kandidat stranaka koje su dobile podršku bošnjačkog naroda u entitetu RS (SDA i SDP) - navodi se u saopćenju. \" A sto je gospodinu Tihicu sa Hrvatima i njihovim strankama u federaciji. To znaci nema problema praviti koaliciju sa hrvatskim partijama koje su dobile 5% podrske od hrvatskog naroda, dok se zalite kada to netko drugi radi sa vama.
Samo pljujte. Molicete vi stoko sitnog zuba da vam na vlast dodje bilo ko, samo da nesto funkcionise. Ne shvatate ozbiljnost situacije ako se formiranje vlasti otegne. Bojim se da cete imati prilike da se uvjerite.
Hram \"Slobodnih Zidara\" (Masona) u Köln-u -video- Na jednoj gravuri na objektu se jasno vidi znak ljiljan. http://www.youtube.com/w atch?v=fmOqOXIcbvY&featu re=related
znas koga ovaj celavac jedino nije izradio do sada: DODIKA. postavio ga je na vlast, prudovali su, sad ce i u vlast...majko ovo ne mirise na dobro.
Ove majmune treba i na federalnom nivou izbacit iz koalicije. Kad hoće s Dodikom eto im ga na državnom nivou. U Federaciji treba ić s Fahrom, njega će svakako SDA izbacit iz državnih računica čim upanu u igru. Fahro je, kakogod, sposobniji, nek je lopinho ali zna svoj posao, ovi iz SDA očito ne znaju. Znaju samo krast, muzu i isisavaju život ove zemlje decenijama zajedno sa ovim fašistoidnim neandertalcima. Samo da se Fahro nije previše slizao s Čovićem.
hahahahh vid mu gl@@ve najsmjesnije kad neko ima vaku smijesnu gl@@vu ja se utjesim bolje da je u mene kisla gl@@va nego vaka nikaka ko cocin bubanj
Tihicu, kad cete ti i Zlaja vise napraviti tu malecku Dzamahirijicu? Da hapsimo nevjernike? Jedva cekam s bratom Zlajom da se postrojim u safu....
a jestel zadsovoljni odlaskom naseg Dzeksona u Mančester siti fegetii tihicu hobitu
eh eto ti ćeš reć kad će se sastat ... mrš u beograd po instrukcije
Bravo SDA, truhle komunjare su propale širom Evrope, evo i kod nas se vidi da su šuplji. Treba im oduzeti vlast i napraviti lustraciju.
Uskoro se sastavljaju vlasti na nivou federacije i države ali bez SDP-a i njihovih priljepaka Lijanovića i HSP-a! Samo strpljivo!
Ovi iz SDA znaju ako ne udju u vlast da ce se poceti istrazivati njihov 20-togodisnji kriminal, nepotizam, korupcija ...... dace Suljo i zicegu samo da udje u vlast ....... mada njemu nije problem dati zicegu jer je vec davao u zatvoru u Mitrovici kako stoji i u svjedocenju jednog od zatvorenika koji kaze \"Advokat TIHIĆ SULEJMAN i MUJKANOVIĆ SEAD su prisiljavani na spolne odnose.....