Još jedan sastanak o formiranju VM
0
Lideri političkih stranaka umjereno optimistični
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema grada u BiH gdje ih ne bi narod popljuvao.
Za narod bi najbolje bilo da se nista ne formira i da sve ode u tri pm ... Jer i ako se formalno nesto dogovore sustiski ce to biti mrcvarenje naredne 3 godine, rasipanje budzetskih sredstava, nepotizam, korupcija itd itd itd itd Godina dana je prosla, a u Federaciji smo imali neku \"platformu\", reformskog paketa ni na vidiku, ima li smo imenovanje brace, rodjaka i stranackih podobnjaka na kljucna mjesta ali eksperata ni na vidiku itd itd Ak ose doovor to ce se isto prenijeti i na drzavni nivo tako da je njbolje da se i ne dogovore jer je i onako definitivno sve propalo ..
Umjereno vam y.... m..ku. I vama i liku pod nickom @Messi.
Sjedi srbin na vrh krsta jede go.v.na sa tri prsta
Zlatko Lagumdzija Pamet u glavu Ne popustaj serbima gennocidasima po nikakvu cijenu i cuvaj se od hinje tihica OD zmije gennocidne serbo-azdaje...!!!