Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstavnici EU održali su plenumsku sjednicu sa liderima lokalnih plemena... Bojim se da su BiH političari podcijenuli ovu žensku iz EU..., čut će se... Prvo će biti stenjanje a onda jauci kad se krenu zavrtati ruke, a ako to izostane, a ništa se ne promijene, ma nema veze raja će im zavrnuti - vratove.
hoce li dodik biti uhaosen zbog negiranja genocida kada se bude pojavio u sarajevu, po zakonu bi trebalo?
Izgleda da je Mile češće na fitnesu, nego riđobradi trezor - efendija i želja 'zlatni', a Zlatko, kao i uvijek..dingospo za sviju :)
e moja draga EU, nemate vi pojma kakvi su to klošari...obećat će sve živo...i onda nikad ispuniti neće...kao i uvijek...hladno ih sve treba pohapsit
DA HOCE BAJI JEDNU KLEMPU IZA USIJU OPUCATI,
Mogli ste vala održat sastanak i u Banja luci da je manje smrada u Sarajevu, posto je i dodo tu
vidi Bake i Laktašenko sjede jedan do drugog garant se štipaju ispod stola
men se čini očopaće ga :)