Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka to kažu ambasadoru Majmoonu, njegovom majmoončiću Valentinu i islamofašisti Zlajogluu. Oni su iz vlasti izbacili čitav jedan narod i u nju doveli pljačkaše i atentatore Lojanoviće te sljedbenike fašista iz Hrvatske stranke poturica (HSP) te potpuno blokirali državu.
SDP u prevodu znaci SRPSKA DEMONIJAK PARTIJA !
Bosnjak je Bosna, Stecak je Bosnjak ! GENOCIDASI SRBI pokusavaju oteti HISTORIJU Bosne i Bosnjaka * poslije i TERITORIJU Bosne i SVEGA STO SE NALAZI NA NJOJ ! Zar NIJE VISE NEGO SUMNJIVO da se poslije pocetka izdavanja licnih karti s entitetskim drzavljanstvima DANAS zagovara u genocdinoj tvorevini o STECCIMA Bosne i Bosnjaka sa genocidnom srbijom barbara, crnom gorom i hrvatskom ?!? Pratite OVO sve,o Bosnjackim steccima i nakojoj su jako strategiskoj liniji kradje zemlje Bosne i Bosnjaka, OVO NISU BANALNE i NEVAZNE STVARi i CINJENICE kad se tice drzave, kulture i Bosnjaka !
Genocidas - ministar civilnih poslova sredoje novic VAM JE TAKODJE UVEO ENTITETSKA DRZAVLJANSTVA i GENOCIDNU CIRILICU u genocidnoj tvorevini , zajedno sa izdajicom lagumdzijom ETO SAD ZNATE KO JE SREDOJE NOVIC Bosnjaci, ako do danas NISTE ZNALI ! Sredoje novic je jedna srpska genocidna azdaja - ministar , PROBUDITE SE Bosnjaci DOK NIJE KASNO ! On POKUSAVA uzurpirati, prepisati i oteti PRAVU HISTORIJU jedinog autohtonog naroda BIH- e,' Bosnjaka ' starosjedioca zemlje Bosne ! Bosnjak je Bosna, Stecak je Bosnjak ! GENOCIDASI SRBI pokusavaju oteti HISTORIJU Bosne i Bosnjaka a poslije i TERITORIJU Bosne i SVEGA STO SE NALAZI NA NJOJ ! Zar NIJE VISE NEGO SUMNJIVO da se poslije pocetka izdavanja licnih karti s entitetskim drzavljanstvima DANAS zagovara u genocdinoj tvorevini o STECCIMA Bosne i Bosnjaka sa genocidnom srbijom barbara, crnom gorom i hrvatskom ?!? Pratite OVO sve, OVO NISU BANALNE i NEVAZNE STVARi i CINJENICE kad se tice drzave, kulture i Bosnjaka !
Genocidas Ministar sredoje novic HINJSKI udara na historiju Bosne i Bosnjaka ! STECKE pokusava prepisati genocidnoj tvorevini i genocidasima srbima! JEDNO PITANJE - Zasto nema nigdje Bosnjaka da predstavlaju Bosnu i njenu kulturu u medjunarodnim institucijama KO STO JE UNESCO ? Sredoje Novic je OKORJELI NEPRIJATELJ drzave BIH-e, njenih kulturnih institucija i Bosnjaka ! Sredoje Novic je karadzic, dobrica co.sic, vuk draskovic, mira markovic, slobodan milosevic, ratko mladic i biljana plavsic, KO TO NIJE SHVATIO od Bosnjaka onda je vise nego glup i naivan! "Sinisa" je predstavnik drzave BIH-e u UNESCO, novic genocidas srbin predstavlja drzavu BIH-u takodje, GDJE SU OVDJE Bosnjaci, * lagumdzija, tihicu, bakire ? GDJE, S.TOKA ste jedna izdajnicka SVI CJELOKUPNO ! GENOCIDAS srbi na celu sa dodikom; spiricem i novicem blokiraju finansije Zemaljskog Muzeja i ostalih kulturnih institucija BIH-e , LOPOVi GENOCIDNI, POKUSAVAJU PRISVOJITI Bosnu preko Bosnjackih stecaka !
A prije bi naslov napiso:Lideri BiH netrebaju pokazati da žele da zemlja uistinu krene naprijed. Mislim da im je to cilj, a kako vidim i ostvaruje se jer sluzbe koje su zaduzene za cuvalje BiH nedjeluju.. zasto e to sami zakljucite.
Pa pobogu ljudi,ako uopce ima ljudi,dokle vise mozete slusati,i citati ova najobicnija sranja?
uz svo duzno postovanje slazem se s tobom i birati nekog ali takodje nevidim ni jednu drugu pozitivnu struju koja bi mogla povuci naprijed.sve se svodi na opstrukcije i borbu za vlast.imas rs u kojoj se desavaju iste stvari kako i u federaciji.jad bijeda nezaposlenost nepotizam despotstvo i frakciju koja namjerno nece uraditi nista sto znaci neki napredak za drzavu ,takodje imas hdz frakcije koji uvijaju ,umotavaju a jedan i jedini cilj je herceg bosna i dijeljenje drzave na torove..sad se postavlja pitanje moze li ova drzava opstati pored ovakvih opstrukcija koje usa i eu nijemo posmatraju ili ne .ako ne sto nam je dalje ciniti???podijeliti se,ratovati,ili tavoriti u bijedi 100 godina jer ocigledno je da ovakav sistem ne funkcionise.
Nema naprijed, kad je elita protiv EU... U mutnoj vodi ulov je enorman.... Treba da CIA napravi anketu po gradovima BiH pa da se vidi pravo stanje... stranačke direktive su prejake.
treba imati u vidu, da većina stanovništva hoće da stanje ostane takvo kakvo jeste, što pokazuju na svakim izborima. onda se na to nadovezuju i oni koji nikako ne glasaju i samim tim također podržavaju to što većina hoće. dakle, šuti i muči, ovco! :))
Napredak mozemo ocekivati tek kad se narod probudi i restane glasati za sdaOVCE i njima slice i napokon pocne traziti promjenu....
Pored svakodnevnih opstrukcija ovih koji sjede gore na vrhu, teško da ćemo igdje... Teško se boriti protiv stranke koja je konstanta u ovoj zemlji, đaba... da nije zelenih, sve bi lakše bilo ...
obecali su oni nama zlatne kasike pa nista od toga, samo gledaju svoj interes a gradjani ih ne zanimaju, dok su oni tu na bilo koji nacin mi cemo stagnirati, jedina nada je da zeleni se povuku
naprijed mnogi zele ici, medjutim ima i onih kojima je fotelja tako draga da ce sve uraditi i blokirati da je zadrze, dok se te stranke ne posalju u proslost nema nama napretka
Pored opstrkcija koje svakodnevno priredjuje SDA sa svojim kompanjonima nikad nista se ovdje nece promijeniti.....