Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izađite im malo iz ljubu, uhvatite vazduha...
Ovome se na cehri vidi da je lopina
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Ovo postaje dosadna drzava politicara i njihovoh uhljeba. Narod nece sebi da pomogne tako da je mozda ipak vrijeme za pakovanje kofera. Narode, vise nisi zasluzio. Prvo su vas zavadili, popljackalinpa uz to i pobili, pa jos jednom popljackali poslije rata, i sada preostaje da vas opet zavade da se poubijate dok obi pobjegnu iz drZave da ne odu u zatvor.
Gospodine Saleme, postoji nesto sto se zove poslovnik.
Sad ti budi pametan sa adezeovskom lopovskom kastom
https://www.dnevnik.ba/vijesti/gradanska-bih-uz-tekbiranje-u-buzimu-paravojno-orgijanje-uz-islamisticke-povike-2624642
Ustav RBiH čl. 154 Neprikosnoveno je i neotudjivo pravo i dužnost svakog gradjana naroda Bosne i Hercegovine i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive da štite i brane slobodu, nezavisnost, sverenitet, teritorijalni integritet i cjelokupnost i Ustavom utvrdjeno uredjenje Republike
Hurde zla😂
Lider mostarskih lopova