Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mescini da se...carsijom siri miris degeneka 🤣
plavušane duvaj ga i ti i zapadne vrjednosti
Poduvaj nam ga u Bg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi više volio da su ti policajci bili raspoređeni po gradu kada su poginule one mlade doktorice. Valjda i plaćamo da štite sve normalne građane a ne ove.
kako mislite pred Boga stati na sudnjem danu??
Cekaj ko je lud da podržava homoseksualnost,biseksualnost, transrodnost???? Pa postat ćemo narod luta (as) Boj te se allaha on sve vidi šta vi radite!!!
PONOSNO BOLESNI…!!!
ovo je opasna agenda uzeli zastavu mira preokrenili je za ovu propagandu a ne samo to sa ovim bojama samo djecu vuku sebi GADI MI SE
Dodik je njima pencilin,radi toga ga cijenim sto neda razvratu.
Samo naprijed 🏳️‍🌈🇧🇦❤️
OVI BOLJESNICI BI GUZ.CE DALI ZA MALO PAŽNJE. NAJVIŠE IH BOLI KAD IH SE IGNORIRA. ZATO NEMOJTE NIKAD OTVORITI ČLANAK O NJIMA, NAPISATI KOMENTAR NITI IH PRIMJETITI NA ULICI. PRAVITE SE DA NE POSTOJE TO JE ONO ŠTO IM NAJVIŠE SMETA. SAMO TAKO ĆE NAS PRESTATI MALTRETIRATI.
Ovo je uzas, sram da bude ovu vladu i ovu vlast, dozvoliste ovim bolesnicima da se ovako paradiraju, eno vam sume pa paradirate
Imal neko da je zapali.
Sramota sta uradise od sehera,nasli da setaju 5 dana pred Bajram,ali ima dragi Allah i zato neka se niko bepita zasto nam je ovako kako jeste
NIJE TO ZA SARAJEVO!! SRAMOTA
Ja bi više volio da su ti policajci bili raspoređeni po gradu kada su poginule one mlade doktorice. Valjda i plaćamo da štite sve normalne građane a ne ove.
U vilsonovo pa se družite, što baš sred čaršije. Grad izgubi par miliona zbog vas, ali vama to ništa ne znači! Vaša domovina je san francisko.
Svjesni da ce izumrijeti vrlo brzo ako ne budu iznova vrbovali nove clanove i sirili svoju ideologiju, organizuju parade, zele se uvuci u sve pore drustva. Zele nasu djecu, jer svoju ne mogu imati a treba im populacije. Svakom normalnom čovjeku ovo ne moze biti normalno i svaki normalan čovjek ne moze biti za promicanje i sirenje ovoga sto oni zagovaraju.