{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


LG donirao kućanske aparate ugroženim porodicama u Maglaju i Doboju

23.7.2014. u 10:56
0
4
LG donirao kućanske aparate ugroženim porodicama u Maglaju i Doboju
0
Kompanija LG donirala je 50 velikih kućanskih aparata - veš mašine i frižidere porodicama čija je imovina teško stradala u poplavama koje su u maju i junu tekuće godine pogodile Bosnu i Hercegovinu.


Lider na tržištu u proizvodnji i dizajnu elektroničkih aparata, kompanija LG Eletronics, vodeći se poslovnom filozofijom da su potrošači uvijek na prvom mjestu, te da je briga o njima temelj njihovog poslovanja odlučila je da pomogne svojim kupcima i u najtežim trenucima.

"Briga o korisnicima je uvijek bila u fokusu poslovanja kompanije LG. Teško je biti posmatrač tužnih sudbina ovih ljudi kojima je sve uništeno u veoma kratkom vremenskom periodu, upravo zbog toga smo se odlučili izaći na teren i pomoći onima kojima je to najpotrebnije", kazala je Aida Šehović. rukovoditeljica marketing odjela kompanije Stanić Trade, ovlaštenog zastupnika LG Electronics za Bosnu i Hercegovinu.Donacije su vršene po principu jedna porodica jedan aparat, kako bi se pomoglo što većem broju domaćinstava. Odabir porodica predstavnici kompanije LG i Stanić Trade radili su u suradnji s Crvenim križom, a tom prilikom posebnu pažnju posvetili su trenutnom imovinskom stanju porodica, te zdravstvenom stanju članova domaćinstva, kako bi im se na ovaj način pružila pomoć i olakšao nastavak života u procesu oporavka.

"U vrijeme poplava i nedugo poslije svi su nam pomagali, međutim kako vrijeme odmiče prave pomoći je sve manje, a ona je prijeko potrebna zbog situacije u kojoj se nalaze porodice čija je imovina zahvaćena poplavama. Upravo zbog toga se zahvaljujem kompaniji LG što nam u ovim teškim trenucima pomaže i daje dobar primjer ostalim kompanijama", kazao je jedan od građana Maglaja, kojem je uručena donacija.Sanaciju nastale štete i proces povratka u normalan život porodica koje su u poplavama pretrpjele ogromne materijalne gubitke, moguće je ubrzati i olakšati zahvaljujući aktivnostima i mobilnosti društveno odgovornih kompanija, kao što je LG Electronics, saopćeno je iz Stanić Tradea.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: