Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi koji se zele priljkucti mogu se javiti na mail [email protected]
a jel se mora biti clan organizacije lets do it?i kako se moze prijaviti tu?
Nijedna lokacija koja ima smeca, a zeli da se ocisti, nije promasaj.
Ne kaze se "setnica" nego setaliste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dolazim.... samo naprijed, akcija za akcijom,... još kad bi počela EKO policija da kazne piše, a i naplaćuje za najmanji papir koji neko baci, bili bi pravi... Čisto i lijepo moje Sarajevo i cijela BiH.
...kolko je onih "let's watch it"...
Eh da je više ovakvih akcija, gdje bi nam kraja bilo. Samo tako treba, više rada, a manje mudrovanja. Vidimo se na stanici
Kakav promasaj u izboru lokacije za ciscenje !!! To je mjesto u ubranoj zoni i za ciscenje toga su zaduzeni u KJKP RAD, a obzirom na blizinu zeljeznicke stanice mogao se aktivno ukljuciti i sidikat zeljeznickih radnika. I onako se ne zna zasto radnici primaju platu ni od koga ... Pa eto im prilike da zarade naplaceno. Gospodo iz Let's Do It, hajde da pocistimo Darivu, Bentbasu, korito Miljacke do Kozije Cuprije. Tu nam setaju gradjani, mladi, stari, sa djecom ... Da im uredimo setnicu, a i malo uljepsamo Miljacku... Zasto da se trosimo na narkomanska legla ? Da im sljedeca godina prodje u drogiranju na cistom mjestu ? Da kreteni koji su se navukli u grad i bacili to svo smetlje opet imaju gdje bacati ??? Da "Tornjak" ima ljepsi pogled ???