Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČETNICI DRAGIČEVIĆI: Oni su jedna od najopasnijih vrsta beograđana koji se javno bude približno svakih 20 godina (dvodecenijski smrdijanci kalibra - spavači). Za razliku od ostalih vrsta četnika, oni koriste katoličke metode širenja svog mračnjaštva.
obdukcijom ne mogu utvrditi uzrok smrti, pa o cemu pricamo
vrijeme je učinilo svoje... sad je nemoguće provjeriti ključne stvari...
@pascal da, mogu oni SCI likovi.
Kakva je to vlast koja omoguci ubistvo pa jos tome jadniku podmecu
Nije vlast omogućila ubojstvo, vlast je jadnika UBILA . . . ! ! !
PODMETALI MRTVACU ?? NE bih da širim mržnju jer u podemtali i Dženanu Memiću i Sulejmanu Redžiću , ali takav je to narod. PROKLET.
@kub predrasude...svi smo mi ovde ( od Vardara pa do Triglava) u 5 deka. Vi Bosnjaci ste puno darezljiviji, merhamet, to da, ali niko tu nije puno odmakao. Da jesmo ne bi imali privatne drzave, gdje nas, bukvalno, mogu i ubiti i nikom nista. Sutimo, trpimo, ti mrzis mene, ja tebe a oni djecu skoluju naSorboni
@mendota ode poruka, eto tako druze moj. Ko zadnji izadje nek ugasi svijetlo. Ovde (RS ) djecu ostaviti je grijeh.
sve to treba sto bi moj dedo rekao
Podrška hrabrim očevima i građanima u borbi za istinu i pravdu za Davida i Dženana. Ubice i njihovi zaštitnici u institucijama vlasti moraju biti privedeni pred lice pravde.