Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj ba skinite svakog političara koji radi protiv države BiH, nebitno koje je nacije i vjere, nebitno jel korupcija ili rusenje ustava!!!
ja bi njima od svih ovlasti vratio šume to im je ipak prirodno stanište
Sve pripada BiH, a podstanari poput tzv RS mogu da koriste ali ne i otuđuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znači šume pripadaju BiH, ali Republika Srpska raspolaže sa njima na njenoj teritoriji, upravlja, eksploatiše dijeli koncesije. Pa samo ne znam šta slavite.
HARISA S. SU AMERI ODFIKARILI PRIJE 12 G. ZATO ŠTO JE STAO NA PUT DODIKU, PRI ČEMU NIJE IZGOVORIO NIJEDNU RUŽNU NITI NEDIPLOMATSKU RIJEČ, A DODIK IM PRKOSI I LAJE 15 G., A ONI DOĐU U NJEGOV PARLAMENT I KAŽU: "SVE SPOROVE TREBA RJEŠAVATI DOGOVOROM". ETO TAKO SU AMERI I EU U DODIKU UTOVILI MONSTRUMA.
U naslovu stoji samo poruka u pravo vrijeme. Firme u RSu eksplatišu šume kao da su njihove kao da ne pripadaju ni RSu.
turista shmit maze oci boosnjiii. zna da ne moze nisa ali ih lozi jer mu ulaze u dupe a to mu godi
SNSd 89% svih nadleznosti je on potpisao. Sume, rijeke, OS, OSu, policiju i sad zeli da izadje. Pa ne ide to tako legendice, ne mozes izaci kad ti hoces, nije ovo dogovor u kafani bio kako si ti navikao pa kad se otrijeznis kazes ma nista od tog
Auu Ovo nije dobro nikako! Sada više nije Republika Šumska već Republika Ronhilska.
Republika sumska a nema sume😂
Moj OHR pa da se Srbi znaju ponasati po zakonu nikad nebi bilo rata na ovim prostorima. Jedenostavno ljudi se ne snalaze gdje ima zakona.
Каква сте ви сорта народа! Страшно. Види се да сте отпад од српског рода. Срећом сте узели ислам иначе би били Срби...
Mi takva sorta da zelimo prosperitet u drzavi u kojoj zivimo, a vi takva sorta koja bi otimala protjerivala i da ne nabrajam sta sve ne radite, prvo sebi pa onda svima drugima.
EU je postala jedna sklerotična org. koja nije u stanju da se izbori ni sa svojim profašistima koji se sve više kote i koji će joj najzad doći glave. Upravo ovakva EU je od unazad 15 g. njegovala i tovila ovakvu sirovinu zvanu Dodik. Svaki puta kad bi on povlačio neki ekstremni potez, dolijetali bi emisari iz Brisela (Ketrin Ešton i drugi) i požar gasili novim koncesijama na njegov konto, valjda je logika bila: dečko jesi zao, ali kad to radiš muslimanima - pa to i nije tako loše.
Bosnje, kada OHR nametne izborni zakon. Hoce ti li opet biti licemjerni?
Hahahhahahaha 13% južna osetija, ja lewata braćo moja mila
Nalog na tviteru vs ustav BiH. 🤣🤣🤣 Dokle je ovo doslo obesmisljavanje drzave
istina je ovo. ali ove onlajn lekcije ne postižu mnogo. znaju to već ovi što pokušavaju da otmu teritoriju.
Neka odu u Baskiju i kažu da je to Španjolsko....
Tuzilastvo BiH treba podignuti tuzbu, na Internacionalnom Trgovackom Sudu, protiv Elektro Privrede Srbije u vezi nelegalnog koristenje resursa-voda Drine. Za to ne treba odluka presednistva. Tako isto I protiv HEP-a za nelegalnog koristenje resursa Buskog jezera. Ne treba ici sa tuzbom protiv Srbije I Hrvatsku, jer tad treba sa glasnost Presednistva, jer Suverenu ide protiv Suverena