Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lejla jesi li sama?
@Masnica1992 ...sad ces ban fasovati...ne mozes takve stvari ovdje pisati...vrijedjaj Bosnjake,SDA,negiraj genocid,vrijedja islam...to je pozeljno.
@Masnica nisi bio si kulturan
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Samo naprijed ! Imate punu podrsku ! Bravoooo !!!
je li ovo otvoreno mjesto ? gdje je maska ? evo ovim putem da prijavim klix i ovu pozerku sto ne nosi masku na javnom mjestu i nek joj kaznu pisu! dosta vise stranih placenika.
koliko volite drzavu jeste vas odnos prema odlukama kriznog staba da je obavezno nosenje zastitnih maskica i na otvorenome! prema tome , radi poziranja ste ugrozili necije zdravlje!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upravo sam se vratila sa puta koji je dobrim dijelom išao kroz Republiku Srpsku u Bosni i Hercegovini. Zgrožena sam šta su uradili od rijeka! Rijeka Bistrica i Željeznica su nestale. Umjesto riječnim koritima voda teče kroz betonske cijevi. Strahota! Moramo se boriti svim silama da se sačuvaju one rijeke koji pohlepnici nisu još uništili. I da se nadamo da će jednom neki pametniji ljudi polupati te cijevi i osloboditi rijeke.
Da li je istina da su sve ove male hidroelektrane nerentabilne i da zive sa nase grbace tako sto im Elektroprivreda placa skuplju struju na teret povecanja cijena krajanjim prosacima, zato sto su njihovi pravi vlasnici politicari iz sjene?
Bravo i podrska
Samo rušit!!!
@bambaklat I te vjetrenjace kad dotraju su ekoloski otpad, zagadjuju pravo, neka istrazi ko ne vjeruje. Zna li se gdje ce ih odlagati kad im istekne rok?
Pa i te vj
Pored toga seljačine na vlasti grade TE. Čim zima dođe morat će investirati u lječenja disajnih puteva i sva dobit od TE će otići u vatru lječenjima od zagađenja vazduha samo ove zime d ne pričam o defektno rođenoj djeci baš zbog TE. Pa nemožeš više otvoriti prozor da prozračiš kuću a oni pored svega toga navalili i sve rijeke da unište tako da se truju i vodom kao da nije dovoljna smrt i defekti zrakom.
HVALA Lejla 💚
Je li joj Nemanja šta u rodu? 🤭
I da posto sanja da rusi postojece. Samo me interesuje ko ce platiti obestecenje tim ljudima koji su izgradili i platili koncesije na hidroelektrane. Puno prica o necemu o cemu bas nista ne zna doticna i vi takvim osobama dajete prostora na portalu i dizete tu osobu. Ako vec zelite pisati o ovome malo se raspitajte a ne da ide u korist Vuka Hamovica koji prodaje struju i koji ce ave uraditi da blokira gradnju bilo kakvu.
Barem se neko bori za ovu zemlju, njena bogatstva i ljepotu. S obzirom koliko smo korumpirani, sumnjam da je ijedna MHA planirana ili izgrađena kako treba.
Bas me interesuje sta ce pricati kada se bude struja uvozila i placala cetiri puta skuplje nego sada. Kada se ugasi blok u TE Kakanj i u TE Tuzla koji se trebao do sada ugasiti jer mu je vijek trajanja vec godinu i nesto zavrsen. Koliko zna doticna o Hidroelektranam i uticaj na rijeke mi je dosta u prvom pasosu o vjetroelektranama. Koliko lazi izgovoreno u ovom tekstu je nevjerovatno
Koliki smo mi odron od društva?! Kaže sanjamo da rušimo. I onako se ništa ne pravi.Ona bi još rušila. I neko joj lajka. Ženska glava se bavila djecom, doniranjem kose....Sve ima jako veze sa elektranama i energijom. Doduše iz Srebrenice je. Otuda su najbolji kadrovi tipa Fikreta Hodžića i Munire Subašić. Biznismeni samo taki.
sexy
Bravo,svaka čast