Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva sloboda? Grad ste blokirali zbog "šetnje",o čemu pričate?!.Svakodnevno se susrećemo sa svima vama,pa na miru šetate,obavljate svakodnevne obaveze,a što radite kada kući dođete,to je vaša stvar.
Lejla je lepotica.
@BulevarSporta Ti si retard.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mogu mislit sta je ova para do sad ustekala...
A tek dildo sta je puta metnula
Pogledajte vi ovu Lejlu. Ko bi ovakvog Gabora natako na belegiju. Niko trijezan. Ali sta ces, umjesto da kupi dildo, ona trazi istog ovakvog Gabora, da se lizu.
Apsolutno se slažem da ih ne treba tući. Nije moralno bolesne ljude tući..
hahahahahha. joj Hamo divi joj glave hahahahahah😆😳👀
Ašćare muško
Ljudi, ovo je početak propasti i sunovrata ljudskog roda pod satanističkim ideologijama....
Svectobok, ali cemu balahanje budjrtskog novca. Zar ne bi bilo humanije mjesto tih 1000 policajaca da se platila operacija nekom djetetu
I nana joj je bila lgbt
Šta je ovo Lejlo ili Lejla 🤔
Zar bi se neko ozenio ili udao za ovu Lejlu?
Ova nikad nije primila pa sad svakome pametuje
Gospođo ako se traže neka prava onda imaj na umu da postoje i obaveze. Gledam vaše slike na povorci, niko masku nenosi. Ili kod vas nema corone.
Budite sta god hocete vase je pravo ali, ne morate se isticati i paradirati . Ok brak, partnerstvo..sve osim da vam se dozvoli usvajanje djece. To bas meni nije prirodno i primjereno.
Ama ne zanima me ni ko je ko i nakva mu je orijentacija, ostavite to kao ličnu stvar, stvar izbor.
Ja sam ćelav. Često puta sam primijetio diskriminaciju u društvu zbog toga. Ovim putem apelujem na sve ćelave ljude, da se udružimo, izađemo na ulice, blokiramo saobraćaj i tražimo svoja prava. Zašto da LGBT imaju tu mogućnost a mi ćelavi ne???
Vi ćelavi nemate 90% slučajeva HIV-a,gonoreje,sifilisa, vi ne nanosite štetu, vi ste još i dobri.
Gospođo, vi morate prije svega endokrinologu na pregled! Vi ste gospođo bolesni i ne dozvolite da vas populizam zavede. Liječite se pod hitno. A što se tiče prava, ona trebaju biti ista za sve. Ne trežite ih ovim putem, jer će sutra po ugledu na vas i ostali društveni entiteti da traže prava. Želim vam svu sreću!
Ja gurbeta. I ja da sam vako ruzan moro bi bit lezbejka 😁