Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molenbek najjadniji kvart, tamo gdje su hapsili one teroriste. Gheto je to
Goed gedaan Leila Lijep pozdrav od Krajišnika iz Eindhovena
Kad imaš posla sa pametnim ljudima, lako je biti pametan....
Jana majko svoja si ti srce slatko,pa ta zemlja iz koje kokodačeš je jedna u nizu od članica koje su u ekipi bili kad se razjebavala Jugoslavija u kojoj nije bilo kao sad i u kojoj je bilo onako kako ti savjetuješ nam ovdje kako bi trebalo,a zahvaljujući takvim političarima i jeste ovako jer je aj usrani zapad propiso i potpisao našu budućnost još krajem osamdesetih ,i zato ni jedne više ne dipr
@lostro nije bila rođena u to vrijeme. Tipični bosanac. Ne može podnijeti, da je neko uspješniji od njega. Svačiji uspjeh se mora oskrnavit...
medo. nazad u rupu.
a o almi zadić ni riječi, koja je u parlamentu republike austrije xd
Aferim Leili!
Pogledaš komentare i shvatiš, zašto Bosna neće nikada naprijed. Svaka čast Leila 💪
@JohnyCash da je imala 5 glasova, naša je, BOSANKA I HERCEGOVKA. U bosni u vijeće ulaze sa 100 glasova. Nemoj mrvit. Trebao bi podržati, a ne pljuvati, pljuvali te da Bog da na ulici.
Leila, draga Leila što mi ne odgovori na zahtjev za prijateljstvo što ti na fejsu poslah?? Oo ljepojko
nemoj se sramotiti.
Ma libo me racku ja sam ga umočio a Leila nek se hebe.
Jebote, odoh i ja u politiku, da sam znao da se može upasti u parlament s šakom glasova odavno bih. :)
eto sad znas, slobodno naprijed. sretno. ipak mislim da ces i dalje sjediti i ispijati kafu i siriti negativne vibracije. to je lakse sto puta.
Jebote, odoh i ja u politiku, da sam znao da se može upasti u parlament s šakom glasova odavno bih. :)
Sve si u pravu
Bravo Leila, u BiH bi mogla mahati usima samo Svaka cast. Samo svijet i EU ganjati.