Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate ti bas glup ???
Joj ovih sa ledom i olimpijskim gradom seronja... Grad koji nikada nije imao nijednog ozbiljnijeg sportistu u zimskim sportovima, koji nema nijednog jedinog ozbiljnijeg trenera za te sportove, bi trebao eto da ulaze u to sve pored svih problema i neimastine. (Sve ovo vazi i za drzavu). Trebalo je eto dati Ledenu dvoranu i Zetru vama \"klizacima\" i \"hokejasima\", pa i Skenderiju, i tokom zime da simuliramo olimpijski grad, a sve ostale aktivnosti da se otkazu do sredine proljeca. Hocete mozda i bob stazu i skakaonice da vam se poprave, da imate gdje trenirat bob i skakanje??
NAJZAD !!!
Klizanje treba da bude u dvorani a ne pod \"vašarskim šatorima\". Bruka i sramota za jedan bivši olimpijski grad, da nemože biti veća. Apsurd nad apsurdima, uz samu dvoranu koja je namjenski sagrađena za potrebe klizačkih sportova postavili \"šator\" za klizanje a u dvorani se održava kojekakav kič i \"termini\" u malom fudbalu, rekreativaca. Tuga i žalost.
Sve u jednom Zelena Transvezala
neka, hvala Vam. Ja svoje dijete ne vodim.....