Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ovom Nevesinjcu nesto da radi, dovoljno se osramotio i tamo i ovamo, svi ga preziru ali je uporan mada ovaj njegov obraz tesko moze spasiti i plasticni hirurg. Koja mjera postoji da izmjeri OVOLIKO ponizenje sebe i svojih najblizih.
Meni zao ovog covjeka. On svako malo mora da laje na svoje da ga multietnicari nebi dirali. Sta on stvarno misli to ne zna ni njegova rodbina!
Lazović muška prostitutka , koja se prodaje za siću!!!
Nema se sta dodati na Lazovicevo izlaganje. Gola istina. Gosp. Lazovicu samo nastavite, otvorite oci slijepima.... Velika podrska i veliko hvala za sve.