Komentari (560)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su glava "dali" u Hrvatskoj a rezultat te vase budalastine je da vas danas ima samo u dvije umjesto u tri drzave a kako radite mogli bi zaista biti samo u jednoj.
@weasell Bosnjaci nepopuju, mi razgovaramo, diskutujemo, argumentiramo itd a Kacavenda popuje a vi naravno to aminujete..... Primjeti li iko kako dobih za 5min 60 plusica!!! Tipican primjer manipulacije na ovom portalu, nema veze sto je u ovom slucaju "pozitivna"!
RS je manji bh entitet, Kosovo je drzava za sebe - znaci vec sada nisu ni u jednoj kompltnoj drzavi a ako nastave ovako blentavo da se ponasaju ostace i bez vojvodine i sandzaka
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Neka se presele iz BiH u Srbiju i zivjet ce u jednoj drzavi.
Sve velike patriote a Sarajevo, Zenica, Tuzla pune robe i reklama Vitinke i Vivie ciji je vlasnik Dodikov kum (vjerovatno i sam Dodik) i nacelnik Zvornika, a zna se da im je i u krugu blizu fabrike pronadjena masovna grobnica. Patrioti se prodali se za gajbu vode i suncobran. Da paradox bude veci ima snimka kada zene Srebrenice iscekuju presudu ratnim zlocincima na stolu im ta ista Vitinka. Ti isti sto su ih ubijali sad im prodaju vodu. Sta vise reci....
Zanima me da li je spreman zrtvovati svoju porodicu/djecu za ovo sto mlati.. svi bi se igrali nacionalista kad bi neko drugi proljevao svoju krv za njih.. bolesno
Ovo kao neki glumac, prvi put cujem za njega....
Ovo kao neki glumac, prvi put cujem za njega....
gore od jada jad jadni komplet karijer bacio u vrbas
gore od jada jad jadni komplet karijer bacio u vrbas
Da li ti nekome mozes oduzeti pola KUCE ''umjetnice'''? Bosnjacima je odizeto sve, pravo na ZIVOT , RAD, zdravstveno i more stvari u RS, protjerali ste milion ljudi i likvidirali preko 100.000 i hocete da kazete evo vam, ma sram neka te bude godina koje imas...BLJAK!!!!
@Pravda2018 NE PRDI
@Pravda2018 Odgovor na tvoje pitanje je ne. Prouci malo sta je genocid pa se javi.
Pa neka idu kao Srbi iz Hrvatske u Srbiju pa neka budu u jednoj drzavi. Rjesenje jednostavno.
Treba ove nacisticke izdrkotine(citaj srbi ili cetnici ista govna) kao i jevreje....sve u jednu drzavu i ograditi zidom 3 puta vecim nego onaj sto su ameri digli prema Meksiku
Katodna i kanalizaciona, dvije bratske cijevi ....
Lazar??
Moze kad se njemackoj da francuska,belgija,holandija,rusija skoro do moskve,kad se Indijancima vrati zemljiste sto je otela amerika,kad britanci ne budu imali svoja zemljista u africi i drugdje u svijetu itd.
Lazar Ristovski je glumac i ovo je bio njegov performans za koji je uzeo pare. Obzirom da mu glumačka karijera ne ide baš najbolje, onda je i ovo dobro. Mogli bi ga i mi angažovat da za bajram glumi efendiju. Siguran sam da bi pristao.
Lazar Ristovski je glumac i ovo je bio njegov performans za koji je uzeo pare. Obzirom da mu glumačka karijera ne ide baš najbolje, onda je i ovo dobro. Mogli bi ga i mi angažovat da za bajram glumi efendiju. Siguran sam da bi pristao.
'ajde lazare, kreni, šta čekaš da omladina gine za tvoje gluposti
lazarova mama j.ebe se sa nama