Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je3emo ti ma7er. Ruska vlast je postala neprijateljska za BiH onog momenta kad je počela s pokroviteljstvom negiranja genocida nad Bošnjacima.
🇧🇦❤️🇺🇲❤️🇧🇦
Klosaru po cijem si ti nalogu u bosni majmune ruski
@orhan.besic.7 😂😂😂
Kakva odvratna njuska
Dizi ti tri prsta dodiku odpala ti sva tri sa tim si sve reko i kad budes postovo pih s njenim obiljezima a ne zastava sumskig cetniteta onda ce mozda neko i da te doceka kako dolikuje ..
Hajdemoooo rzsenje RS. i da zemlja prodise.
@kino991 bujrum jarane, hajte 🤣
Nije bitno radeli po nečijem nalogu bitno je to što ste vi napravili i način na koi ste došli u BiH.
Sljedece godine ce Dodik da Jahorinu "prekrsti" u Bajden ski centar...zivi bili pa vidjeli. To je taj mentalni sklop parazita
mrš kuci...mrš iz moje jedne, jedine najljepse BiH
Nemoguće da još ne možeš skontat da smo na strani SAD-a.
Ko god da slušaju a Lavrov očito sluša manji entitet u BiH odnosno Dodika. Sramota
auuu koji šamar Bošnjama
Toliko su rusi prikatelji srbiji..da su dopustili devedeset i neke da im Nato mjenja reljef..od planinske zemlje .da prave Vojvodinu od nje..bombardovanjem...😶😁🤣🤣🤣😂
Ja ne vidim sta je ovdje sporno, kad dolazis u drzavnu posjetu onda ides PRVO u drzavne ustanove i tim pokazes respekt prema drzavi, a ne u tamo neko selo. Svi sa kojima se sastao su bili zajedno prije nekih mjesec dana zajedno u beogradu. Da je Bosna kako treba drzava ne bi on ni usao na bih teritoriju i tacka!!!
Voljeli ga ne voljeli (Lavrova) sigurno je vrshunski diplomata, jedan od najboljih na scijetu. Čisto onako analitički, bez emocija, a ja osobno sam za Nato i EU. Vučić je potpuno nebitan lik, kupi mrvica sa ruskog stola.
Ma vi ste svi meni glupi
Rade prema interesu svih gradjana patriota jedine domovine BiH Ruski dobrovoljci su bili na strani velikosrpskog agresora.Ulozili ste veto na rezoluciju genocida u Srebrenici.To je vasa bruka i sramota mogao si se samo javno izviniti zbog tog zla prema bosanskom narodu
Braćo Rusi, niste dobro došli i ne trebate nam, a vala ni mi vama nećemo dolazit, niste nam zanimljivi, tako jednostavno! Draža je nama naša mala BiH nego cijela vaša ogromna Rusija, hladna, zaleđena kakvi ste u stvari i vi, meni kad bi neko rekao da nisam dobro došao obraz mi ne da da mu više odem a vi kako hoćete!