Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Favotiri Ruvjed i Imsir prate ih Dzemo Galesa i Jajcanin Mustafa :)
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS I svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Hrvati će bošnjacima izabrat Cerića, a Bošnjaci će Hrvatima izabrat Raguža ... buhhhaaaahaaa
To je demokratija a narod će reći svoje. Ovakva situacija najviše pogoduje Bakiru Izetbegoviću koji ima čvrsto biračko tijelo od nekih 100-tinjak hiljada ljudi , veliikog broja državnih uposlenika, boračkih udruženja i članova porodica svih onih kojim pogoduje sistem koji je ta stranka uspostavila zadnjih godina. Velika je to interesna skupina i uznenadiće se neprijatno neprijatno svi oni koji je podcjenjuju.
Ako bosnjaci zele osobu da nesto konkretno postigne onda trebaju za Cerica glasati. Frajer je uticajan i u svijetu a i na lokalnom planu ne zaostaje. Naravno, anamo oni drugi ce sve poduzeti kako bi minirali svaki njegov projekat.
ebo clanove predsjednistva kad oni nista ne odlucuju,bitan je parlament
Ni kinezi ih toliko nebi imali da su u demokratiji
proko prokić.... buhahahahahahaha
......."imate situaciju da možda 15 posto Bošnjaka izabere člana Predsjedništva i to sa 51 posto teritorije BiH".........................................ostalih 85% su valjda glasali za izbor hrvatskog člana predsjedništva..............
I, kažeš Janša bio novinar a? HAHAHAHAHAHAHAHAHA
.......krele, a ti poznaješ janšu...........sigurno si mu fasadu radio na crnjaka.......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mala bara puna krokodila