Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bruka i sramota
Kreteni nesposobni.. trebalo se do sad povezat sa Hr u Slav. Brodu
Lasicu mnogo pricas a ne kazes nista
Ovaj Kliks brise sve kriticcne komentare upucene nasoj politicko maphyji i lopovima.
Odlazi i ti i tvoja nacionalisticka braca i mafija na vlasti. Tek onda ce se put veoma brzo izgraditi! Sa vama nikad, vi samo kradete!
Nije ga ni stid izici pred kamere sa ovom smijesnom pricom! Rasirio se kao da ce zavrsiti autoput do kraja. Fuj na ovu nacionalfasisticku mafiju! Odlazite!
Ako sam ja ovo dobro razumio u ovoj godini je planirana izgradnja cijelih 8 ( i slovima O S A M ) kilometara autoputa - ovo je S K A N D A L O Z N O . . . Pizda vam materina, pa zašto nam onda akcize uvedoste džubrad odvratna . . . ? ? ?
posten , pametan , iz ociju mu sijeva povjerenje . ulijeva nadu u siroke narodne mase ....gdje je dodasd bio ovakav gospodin . mora da je radio za BMW ili Simens pa se vratio da pomogne rodnoj grudi. samo naprjed .....u provaliju
Eko test, central osiguranje, tenderi,.........
Eko test, central osiguranje, tenderi,.........
Sramota neki dan pricaju da ce se u 2018 izgraditi vise autoputa nego sto imamo do sada, a nova prica je osam pisljivih kilometara...
Pravi krmak... sa sokoca
Japan, jesi li to ti?
Ja sta ti "naprica"! I kada si se probudio? (Ako bude i trecina od toga-na konju si)!
lasicu hebem li ti pokoljenje zbog one eko takse, svaka ti za lijeka trebala
Bravo za ministarstvo, samo nek se radi
dobro bi bilo da se radi, al posteno, ovi nista to ne rade nego naprotiv,sve rade kontra
dobro bi bilo da se radi, al posteno, ovi nista to ne rade nego naprotiv,sve rade kontra