Samo na vodi se gube milioni
0
Lasić: BiH u deficitu 7,3 milijarde KM
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno,dok god BiH kompanije nisu u stanju napraviti vizualno interesantne i kvalitetne proizvode,u kafanama će se piti Jana. Pit\' ću je i ja i svako ko hoce obicnu flaširanu vodu...Pa sarajevska pivara koliko znam nema staklenu ambalazu za onu svoju vodu,šta je vama???
samo! 50% na plate politicara :)
Pokrenite akciju kupujmo / koristimo domace umjesto sto stalno palamudite o suhoparnim statistickim podacima. I raskrinkajte uvozni lobi i politicare koji su uvezani s njima, prozovite ih bar, ucinite nesto.