Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo hapsite
Opet su te pustili u šetnju, khkh
jel ovo samo u Sarajevu korupcija? ovi iz Bijeljine Širokog itd. su rahat?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
250 000KM kiosk na carsija ...ko tebi za 20 000KM oce kupi neces :D
Kiosk zvani Hubijar😂😂😂
Ne samo uhapsiti nego i poslati bagere da pporuše ona rugla sa lažnim građeviinskim dozvolama npr. na Bjelašnici.
Vala imate korupcije u sarajevu,tuzli,bihaću,doboju,zenici,goraždu,neumu,mostaru,stolac,banja luka,brčko,maglaj,lukavac,banovići,derventa,srebrenica,srebrenik,šićki
@Megusta4321 brod,modriča,gračanica,gradačac,laktaši,cazin,velika kladuša,sanski most,bugojno,tomislavgrad,livno,konjic,međugorje,trebinje,foča,višegrad,travnik(fakulteti),bijeljina itd... u svakoj funkciji bilo to privatnoj ili javnoj. čak i banke tu peru pare.i strane kompanije koje izvlaće novac,kao što je to slučaj sa gikilom od bilionera pramod mital.
Ajde n što dobro na kraju katastrofalne godine. Možda se vrh sda nađe na optuženičkoj.....
ma ja sam mislio da ce ovaj nesto raditi i alo izgleda ne moze nista ovim nasim. Pa niti jedan posao u drzavnim sluzbama nije bez korupcije. Bio na dosta konkursa imao 100% na pismenom ali na usmenom nikad nisam prosao. Uvijek neki bude bokji aonda nakon mjesec saznas koje je kako je. Ovaj satro salje supervizore koji pojma nemaju ali budu dobri sa komisijom.
opaaaaa, čisti smeće, vrijeme je
Ajmadzica i cjelu mu porodicu pretresti Sta cekas Mandicu Otpustaj sedam nezakonito uhljebljenih savjwtnika lopova Ajnadzica
Gospodine svaka čast. Naklon. Živio.
U ovoj drzavi postoji dogovor tzv. nacionalista da svako pljacka "svoje" i da ovo stanje u drzavi odrzavaju vjecno jer tako nikad nece odgovarati za kriminal.
Otišao potkovani i odmah se počelo raditi...to ne domino efekat, kad krene ovde polako će se širiti na cijelu BiH
Pune ruke posla moj brate, al nadamo se svi jednoga dana pravdi!
Da vazno je napomenuti u kantonu sarajevo. Tu se ocito samo krade. Dok ostatak bih je cist kao pi cka
Ne znam da li je neko primjetio gotovo svaku emisiju slucajevi x opletu ovog selimovica maksimalno..nesto se hayatu zamjerio..
Samo hapsite, Larsone! Imate podršku građana.
Iz SDA centrale porucuju Amerima da se grubo ne mijesaju u unutrasnje stvari BiH i da je ovo akt protiv Bosnjaka, islama i suverenog protektorata BiH.
Naucili kako trump radi pa mozemo kod nas da hapsimo. Eno tibra pacific prva kako ona gradi.