Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina je osuđena na ove bitange od 20.000 eura ...i procenat ...od ugradnje ...
@Redzepi ...u pravu je 100%...ko ne da mito ceka doktora 2 godine...ko da mito dodje na red za 7 dana....da li bolestan covjek moze cekati dvije godine na pregled???
@DRY374 u pravu si imam kolegu kojega su vraćali iz operacione sale 3 puta ...vazda tlak ovo ono dok nije potkovao za dva dana izišao kući.....a bila je rutiska operacija kile.
prima ga wigemrak za valutu ne pita. može i u bitcoinu.
@Muhammed.KORICIC ....u pravu je 100%...ko ne da mito ceka doktora 2 godine...ko da mito dodje na red za 7 dana....da li bolestan covjek moze cekati dvije godine na pregled???
Nije ni zapadu nista bolje, samo tamo ne das kuvertu nego odes u privatnu kliniku u kojoj rade isti doktori kao i u bolnici i platis pregled. Jos i drzava uzme porez.
Dao si mito u vidu kolaca, kada je presudio glas Dijane Zelenike za uvodjenje akciza. Tada je kazala da ce se od prikupljenog novca raditi veliki projekti, tipa "dovest cemo Ikeu u BiH, jer mi zene volimo Ikeu". Da je rekla napravit cemo Bihkeu, zaposliti nase radnike,dizajnere..... Prodavat cemo skandinavcima namjestaj od naseg drveta....To bih razumio. Ovako DAO si mito, DAO si!
Ma šta te briga Wigi.Tebe kada uhvati žgaravica ti na privatni jet i pravac Brisel. imaš ti ono,što bi mi rekli, osiguranje za nedaj bože.
Para je i Caru draga, i vi ste ljudi od krvi i mesa... Vidjeli smo na primjeru Austrije...
Nista cudno od tebe. Pa tvoja zemlja Svedska oficijelno savjetuje svedske kompanije da ukoliko zele razvijati biznis u Bih da potkivaju gdje god mogu. I to rade godinama
Glupi jugosloveni. Ima se nafte, hidroelektrana, plodne zemlje, ali sve smo propisali zbog mrznje. I dalje ne mozemo da se opasuljimo, zivimo kao stoka, u prljavom i zagadjenom okruzenju.
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com
mora se mito upotrijebiti ili si naj ebao u ovoj drzavi, sve postena raja, sve vjernici
Djubre od političara...berač groždja u Čovićevom vinogradu....
a da mozda ne uzima:):):):):)
Hahahhha joj izjave. Bio frajer 10 putq u bosni i odma se integrisao hahahah
I ovaj me svakodnevno sve vise podsjeca na PROMASENOG predstavnika Inzka.Ovaj mnogo vise zuji nego sto meda nosi dok se Inzko ucaurio.
A bil primio mito?
a dali bi ga primio.
Ispravno zboris Lars!