Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra Lana sila...
Dokle??? 6 godina tehnickog mandata ajana iz Gradačca, 6 godina pljacke (respiratori), 6 godina bogacenja vlastitih firmi ( Novalic i Dzindic po pisanju medija), trenutno nema vakcina i gradjani su u agoniji. Normalan covjek bi dao neopozivu ostavku. Medjutim, takav ajanski karakter koji sluzi begovskoj porodici pravio je siromasnim porodice nasih predaka tzv.Raje koju su begovi eksploatisali.
Upravo su mi sa kliničkog javili da mi je dajdza umro. Imao je dvoje maloljetne djece. Novaliću borit ću se dok te ne vidim u zatvoru ili dok me ne zatvorite.
nista nisi novo rekla to je sve jos Lsgumdzija prico dok je bio na vlasti trlja baba dlan da joj prodje dan vas niko ozbiljno ne smatra iz sdp ea sve ce vam glasace preuzet nasa stranka
Jbte kolika je ta glad za vlašću, vide da ih narod ne voli, da je nezadovoljan, pa to da ima imalo obraza povuklo bi se, dalo ostavke, nego psihopate da tiranišu narod i pljačkaju a i narod pi.. a, nema mu.. a da kaže dosta ba, ko ste čime ste zaslužili da budete na vlasti, ima li išta pozitivno da su uradili za dtžavu.
Koliko ja znam,ništa u federaciji ne kasni Penzije,invalidnine,boracki dodatak,njega i pomoć itd itd
Podsjeti me nesto vizuelno na onu mia khalifa ili kako se vec zove manje je vazno
Odjebi bolesniceee
I ova je genetski podobna za vlade i upravljanje ipak je u rodu sa ratnim zlocincem...6-ka pardon 4-ka pardon 3-ka takve voli najvise. Sta bi od onakve partije SDP
Ona da je na vlasti bi sigurno.potpisala izborni i autonomiju za Hrvate i s tim.skinula jedan teret odnosa
jao zastpnice, nije ni cudo kakva drzva takvi i zastupnici, nego de klix malo novosti sa kcus-a, ima li sta novo zanimljivo,a?
Lana, brises komentare pizzdo.. Sta je sa "50 000 za mog momka" da kupi bijesno auto na firmu? Podsticaj za kupovinu dobrih auta a?
Nećakinja od ratnog zločinca palamudi o nečemu
Čuj ona analizirala e svašta
Opet opozicija optuzuje vlast, od Kako znam za sebe to je jedino sto rade onda kada ako dodju na vlasti budu isti ili gori. Uvjek isto nemoj te za njih oni vas kradu onda dodju novi pa isto to rade. Politiku treba ukinuti. Sustav treba mjenjati iz korjena ovako nece Jo's dugo.
Mrš, svaka šuša koja baci kamen na Federalnu vladu je dobro došla na ovim antibošnjačkim medijima! Kao psi svi laju na bošnjačke predstavnike nakon što su im ambasadori Kvinte dali naputak kako smo ovdje nepoželjni.
Eto tebi Federalne vlade.Pominjes antibosnjacke medije eee pa jadan bio najveci antibosnjaci su oni koje ti branis.
njihovi izvještaji su godinama kopy paste,samo niko ne čita ,planovi rada na po jedno stranici ili neke tabele, koje su bezlićne i ne govore ništa, prepisivke , jedino ih zanimju tačke kadrovska rješenja, to rade 20 godina, al prolazi im,bar za sada