Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najpostenije bi bilo da glasanje ne bude anonimno, da na svakom listicu stoji upisano ime i prezime, i svi oni koji ponovo budu glasali za iste zbog kojih stagniramo i propadamo (sda-sds-hdz-zabih-sdp-snsd), budu zatvoreni u bih kao u getu bez prava da napustaju zemlju a nama ostalima da bude omogucena trajna emigracija u neku normalnu zemlju. mislim da je to posteno
Ma vidi ovog Sakala... gdje se taj umijesa, to je osudjeno na propast... Kad god se Dodik osjeca usamljeno i ostavljeno, pojavi se ovaj monstrum Lajcak, sa svojim perverzijama.
Bolji je od Dodika, ali nije to to
našo jedan od bjelosvjetskih hohštaplera da komentariše sranje u Ruandi hajd matere ti ne prdoklači
to je nama naša sda dala
Hajd idi zavuci se dodiku u neki otvor i ne komentarisi, ti si jedan od najlosijih visokih predstavnika u BiH... Ne interesuje nas previse tvoje misljenje...
tvoji komentari su suvisni. bosna JESTE problem eu-a i us-a.vi ste je napravili ovakvom i konstantno perete ruke i okrecete glavu od nas.mi necemo ispariti niti nestati a nasi problemi moraju biti rijeseni kad tad.
Oni su je napravili i tu se njihov posao završava, a na nama je da shvatimo da niko više za nas ništa neće raditi. Što se njih tiče mi ovako možemo još 100 godina, ali mi smo ti koji zbog toga ispaštamo i samo mi.
Nisu samo oni, politicari su krivi( mislim na sve, bosnjacke, srpske i hrvatske), oni koce.Njima je dobro, sta im fali? Ovi stranci da hoce da ih pritisnu i oni bi se drugacije ponasali. Izgleda da i njima odgovara ovakvo stanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)