Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto ide u Banja Luku pa i budali jasno dodo se nakupio para a nemoze da ih preko crte da prebaci a Lajcak covjek bez prava na pregled na granici ,,natovari i ceka kad ce mile da klizne iz BIH.a oni koi sanjaju o samostalnosti supske neka pogledaju oko sebe sada i kroz dvije godine samo slijepi mogu u to da vjeruju mada ...imaju jos i glupi.
EXKonstitutivac, koliko je to sati kod tebe? Trebao bi ić u krevet. HAHAHAHAAHAHAHAH Što se ti iz dijaspore javljaš? Ko vas šta pita? već pogađam daljnji razgovor: EXKonstitutivac: Ovaj, ja sam ... ovaj.... errmmm.... ja sam dijaspori ali ću se vratiti u BiH a onda se pazite četnici... Volim RS: Hehehe, mislim da te nikakva sila ne može odvojit od američke socijale, a ni tvoja djeca ne znaju pričat srpski već samo engleski. Hihiihi.
Volim RS! :)
EXKonstituti... : Nećemo. Mi smo se 1992-1995. izborili protiv toga i uništili RBiH koja je trebala biti šerijatska tvorevina. Danas imamo RS u nekakvom savezu koji se zove BiH i nema nekakve opasnosti po nas. Štanovnicima FBiH neka je bog na pomoći. Vjerujem da većina nema pojma šta se dešava i šta će ih zadesiti za 10-ak godina.
@Banjalučanin, a Boga mi dobit cete i vi komsije koje ste vi ste trazili - to sto spocitavas Bosanskohercegovackim GRAĐANIMA.
Isto kao sto ni vi niste trebali rusiti Srbiju - za pocetak Kosovom. -------- Ne pravi se mutav/a - nisu ni Yu ni BiH srusili BiH Bosanskohercegovacki građani - nego JNA, Srbija-nci, Crnogorci, Hrvati i Bosnjaci - odnosno konstitutivni narodi, sa njihovim strankama, njihovim politickim i vjerskim liderima - pod paskom MZ, (posebno ,,bosnjaka\'\' Sjeverne) Amerike i EU - sa jos brojnom okupacijom ,,nevladinih organizacija\'\'.
Niste trebali rušiti Yu. Sad ćete dobiti što ste htjeli i zaslužili. Islamsku šerijatsku državu na dijelu BiH koji držite.
Kad nesto od starta krene naopako - ne moze ni trajati ni zavrsiti normalno. Jedino sto preostaje nekonstutivnim građanima je kolektivni zahtjev za iseljenje sa prostora koji se trebao zvati građanskom drzavom.
slobodnaevropa.org ----------- Citat komentatora: Ime: Pataren 24.01.2009 16:49 \'\'Prudskim sastankom i \"dogovorom\" knez Dodik je postigao svoj cilj.Paše iz pašaluka Tihić i Silajdžić se svakodnevno glože i prepucavaju kako bi sačuvali svoje dobro plaćene fotelje. Njih više nije briga ni za reformu Ustava, ni za jedinstvenu BiH , a pogotovo za put ka Evropi. Nacionalistički nastrojena dijaspora iz Sjeverne Amerike zahtjeva od islamskog poglavara reis - l - uleme Cerića da pod hitno sazove SVEBOŠNJAČKI SABOR kako bi se Bošnjaci - muslimani pripremili za ustrojstvo Fildžan Republike na čijem bi čelu , ni manje ni više bio islamski poglavar reis -l-ulema Cerić. Normalno je da ovi iz Sjeverne Amerike čekaju za uzvrat i svoje fotelje u tako ustrojenoj državi... Čeka li se odgovor islamskog poglavara efendije Mustafe Cerića?\'\'
Obratite paznju na komentatora pod nickom - ,,pataren\'\' - http://www.slobodnaevropa.org/Content/Article/1374094.html
svi nesto muljaju protiv nas jadnih muslimana..
Ode Lajicak kod Dodika da uzme gidu sto ga sljeduje prije odlaska. U punom su talu njih dvojica
Nacija????? Ti nisi sav svoj,.............\"jarane\"!
Ma bolesna nacija jarane!
kako volim kad vidim nase iskompleksirane i isfrsustrirane bosnjake. vremenom ce ta njihova mrznja i psihoza da preraste u maniju i sizofreniju. nisu daleko od tog stadiuma....