Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj kad je odlazio iz bih mislio sam da gori nemoze doci,ali incko ga je skoro nadmasio
To je svima jasno osim muslimanima.Da je tip imao neki program recimo ko Borisa to uredu.Ali ovaj je izabran namjerno uzainat.
Ovaj uhljeb i inzcko mogu zajedno pod ruku, nista uradili nisu svakako.
ovaj shupak je i dok je obnasao duznost visokog predstavnika vodio antibosansku politiku...
Bit ce izabran ponovo ako HDZ bastavi sa destruktivnom politikom.
JER MU SE MATER J EBALA PO DUHU ILI SLOVU PA NASTAO ON KRMAK CORAVI? JE LI SLOVACKI USTAV PO DUHU ILI SLOVU? PA DOBRO, KLOSARCINA SLOVACKA NIKAD I NIJE BIO NAKLONJEN BOSNI, A POGOTOVO BOSNJANIMA KOJE JE POTAJNO PREZIRAO. ODJEBAT GA KAO I SVEDJANINA. KLOSAR NAJOBICNIJI.
HRVATSKA OCIGLEDNO JE KRENULA U OFANZIVU SA "VARSAVLJANIMA" KOJI SU U EU SAD, A KOJE JE ZAPADNA EUROPA TOLIKO MARGINIZIRALA DA SU IZ FRUSTRACIJE POSTALI TESKI FASISTI. DODUSE SVE ODREDA ZEMLJE IM IMAJU FASISTICKU PROSLOST. DANAS SEBE ZOVU VISEGRADSKA GRUPA, DA, ONA ISTA KOJU ZAPADNJACI SAMO STO NE IZBACE IZ EU JER SU TESKI FASISTI KOJI NISTA NE RADE NEGO SAMO MUZU ZAPAD.
Šta je u duhu ili nije, okači mačku o rep. Zakon je jasan i ima da se poštuje!
Naravno da izbor Komšića nije u redu. To znaju i najvatreniji Bošnjaci, zagovornici Komšićevog izbora. Ne treba se niko praviti Englez. Kakvi crnci, bjelci i Obama. Nema to veze sa slučajem Komšića, Daytonom i BiH. Šta mislite da nama Bošnjacima, Hrvati izglasaju Fikreta Abdića za bošnjačkog člana.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
izgleda samo vi Evropljani vječno želite Dejton u Bosni
Ovaj vučjak alkos pravi sta on ima da kaki.
Jeli hrvaska retorika i ozivljavanje herceg bosne u duhu daytona. Nije nego u duhu rata!!
lajcak je isto tako ublehas veliki ... on ima stav kako vjetar duva ...
Tako je!Svi aktivni politicari znaju o cemu se radi, a ovi bivsi...a, ha, ha
drzite se te kurchine od dejtona ko pjan plota. koje sranje izaebancia, to nisu ni crvenim kmerima tako smestili
yebo vas dejton itreba mo ga syebat vishe
Pa duh dejtona je i funkcionalna BiH i javne korporacije na nivou drzave, povratak izbjeglica i mnogo stosta sto niko ne zarezuje.