Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto krmak Slovak-vlah kao ministar vanjskih poslova neka predlozi stvaranje Republike Madzarske u Slovackoj, pa nek Madzarima soli pamet.............Svejedno vise Madzara zivi na jugu Slovacke nego Vlaha u Bosni.
ma ti ces nama popusi ti idiote i slugo.
Turci, dalje ruku od nase jedne i jedine Republike Srpske ili cemo vam odsjeci i lijevu i desnu ruku. Mrs stoko islamska!
3some, nabacio mu Mile svoju zenu.....
ma nayebem vam se obojici matere u paksu, joooj sto ih vise ne mogu gledat. Da nije internet uveden, i da Sa-X ne pise ovoliko o jednom od ovih glavonja, ja mislim da bi se entiteti do sad vec ukinuli!
ZAR OVAJ NEMA PAMETNIJA POSLA KAO MINISTAR INO POSLOVA SLOVACKE NEGO DOLAZITI U BIH SVAKI CAS? ZNACI SASTAO SE I SA KALIGULOM IZ LAKTASA I TO KOD LAKTASA, NA ORANICI SA BAZENIMA?
Ja cuo Dodo mu oral bacio?!
A tebi treba pod hitno sprovesti akciju \"opismenjavanje primitivaca i gramatika 2010\"
Bosanci treba dobro da obrate paznju na ovog prijatelja Dodinog.......a i na Karla Bilda !!!!!!
i jos nesto za omladinu BIH,mani te se vise Srbijanskih kurvestina i koncerata seka,ceca i meca napuhanih sisurina,i ispiranja mozgova,ucinite nesto za svoju drzavu,svugdje u svijetu su revolucije mjenjale stvari,a to su bili mahom omladinci,samo nasi ulijenili se i postali gori od Crnogoraca jebote.
Lajcak zvani govnjar dolazi kako bi otcjepio genocidnu tvorevnu,otvorite oci i svi na ulicu kao sto je gore ovaj momak napisao, Lajcak je bio glavni kad se otcjepila Crna Gora,bio je jedan medju inicijatorima o nezavisnom Kosovu,zna iz iskustva kao to ide Ceska-Slovacka,zato Bosanci otvorite dobro oci,sta ima u BIH da trazi covjek koji je vec odavno sklonen sa funkcije VP-a? SVI NA ULICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOJKOT!
sto se mene tice mogu se i jebat....
DOGOVARA SE ZAJEDNICKA KORDINIRANA AKCIJA HVATANJA MOSNJACKI RATNI ZLOCINACA ODGOVORNI ZA RAT BOSNI AKCIJA SE ZOVE ZAVRTANJE USIJU BALJAMA 2010
Dosla k.urv.a kod svog svodnika...
TREBA REVIZIJA TUZBE PROTIV BILJANE PLAVSIC, KRAJISNIKA, I PROTIV SRBIJE! NE TREBA VISE CEKAT CRKAVICE PRAVDE OD HASKOG TRIBUNALA ( TRI MJESECA SRAMNOG CEKANJA NA NASTAVAK PROCESA MONSTRUMA KARADZICA), VEC TUZIT POD HITNO U USTAVNOM SUDU BIH-E PONOVO MONSTRUMA BILJANU PLAVSIC, KRAJISNIKA I SRBIJU ZA SVE STO JE POCINILA U BIH-I! POSEBNO TUZBE PROTIV S.A.N.U;i DOBRICE COSICA,VUKA DRASKOVICA,MIRE MARKOVIC,VOJISLAVA KOSTUNICE,LJUBE ( TATE) TADICADARKA TRIFUNOVICA ...ITD. TUZBE I INtERNACIONALNE POTJETNICE PROTIV OVIH NA LISTI! POSEBNE POTJERNICE ZA HAPSENJE MONSTRUMA RATKA MLADICA i GORANA HADZICA, TAKODJE PROTIV BORISA TADICA I VUKA JEREMICA JER ZNAJU GDJE SE NALAZE RATNI ZLOCINCI I BJEGUNCI I NE ISPORUCUJU IH ! ZVJER TREBA UDARIT I SPUSTIT GA TAMO GDJE MU JE MJZESTO! S RATNIM ZLOCINCIMA, AGRESORIMA BiH-E I TRAZIT PRAVDU!SRBIJA JE BOLESNA NACIJA......I VISE NEGO BOLESNA ONA JE ZLOCINACKA I BESTIDNA, AGRESIVNA I MANIPULATOR! TUZIT I HAPSIT SRPSKE ZLOINCE MONSTRUME!