Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lajcak, po zna koji put, u svom izdanju - UN cinovnik, licemjer koji muslimanima sirom svijeta (u ovom slucaju Bosnjacima) upucuje lazne mirnotvorske poruke, poruke ohrabrenja i nade. Rijec je o istiskom crusader-u sa neskrivenom mrznjom prema Islamu, a o cemu svjedoce Bosnjacki ministri i administrativci koji su imali priliku da saradjuju sa ovim islamofobom za vrijeme njegove misije u BiH.
Ovaj propalitet bi jos na bosanskoj bijedi da se promovise.
Dva indenticna supljaka
kad bake ode kod erdogana, ivanić, čović i dodik pjene i pitaju se u čije ime ide tamo i razgovara a kad oni vršljaju po europi lobiraju za svoje stavove onda je to uredu. gdje su sad oni silni kvazi-analitičari da kažu koju 'pametnu' ovom ivaniću!😛😛😛😛 p.s. ovaj lajčak je neprijatelj bosne u to smo se uvjerili mnogo puta
Nemoj molim te, lijepo nam je i ovako
Imate vi pomesti i ispred svojih vrata
ko ste to vi nama pa da nam vi posvecujete paznju?
Ivaniću jaj dodirni uho Dodiku ako smiješ. 😂
lajcak, bjelosvjetski hostapler. Parazit. Nikad ništa korisno u svom životu nije napravio
I ovaj Lajcak nas ebe kako stigne.
JESTEL' RAZMIJENILI BUKETICE CVIJECA USPUT
neeeeee pa sta smo mi Bogu skrivili
Opet nam drugi kapu kroje
nemojte molim vas !!!!!!
nemojte molim vas !!!!!!