Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realnocoban......mrs sto-ko seljacka.......zato se takvi de-geni iskompleksirani poput tebe ne mogu pripitomiti.......iako vas zovu domacim zivotinjama !!!!!! Genocidase ne primaju na zapad smr-do !!!!!!!! SIKTER
Lajcek je gospodin,diplomata par exelans,a povrh svega pacifista slican Karlu Biltu.Ne moze se pisati o njima a da se ne pomene da obojica posjeduju ,pored urodjenog sarma, i veoma jak zapadno-hriscanski \'bekgraund\'.Njima nije smetao islam,jer ga nisu poznavali,ali kad su ga upoznale preko Bosnjaka,shvatili su da on djeluje na Svedsku i Evropsku civilizaciju kao muve zundare na ukusno jelu.Istina je da mnogo Bosnjaka radi u Svedskoj,mnogi su se uklopili u tu civilizaciju,ali vecina njih nije, vec svojim primitivizmom \'\'posadi svoje sjeme u civilizaciju-zagadije sto vise\'\' da bi tom civilizacijom vladao ,dovodi Svedjane do saznanja da se protiv \'muva zundara\' treba boriti i otjerati ih sa ukusne trpeze.
e jadni i cemerni @realista u kojoj zabludi ti zivis, mozda \"pisu nijemci\" o intelegenciji muslimana ali sigurno ne bosnjaka. mrdni malo i prosetaj se dalje od te rupe(busije) gdje si se zakovao, jer rata vise nece biti, ti sigurno posjedujes pasos svoje bratije srvije preke granice ili zasto ne od 15 mozes i sa BiH pasomem, pasosem svoje domovine \"otadzbine\" pa bujrum dodji do skandinavije da vidis kako tvoji bosnjaci rasturaju rade po svim znacajnim intitucijama drzave, sefovi, VD, doktori, inzenjeri, arkitekti i to sefovi, na univerzitetima ima najvise bonjaka muslimana kako ti uzivas kad to govoris i da ne zboravim i politicari. ali ja sam ubjedjen da ti to vec znas, i jos da ti savjetuje da kad dodjes nemoj reci da si serv a ne pogotovo iz servije jer ce te odmah na kanl na pretsre za drogu ili oruzje a u najbolju varijantu ces biti izresten od kavog svog serva jer ce pomisliti da ces mu oduzeti revir svercom droge itd.
nemojte se ljudi uzrujavati, to su ba samo puste zelje, to je samo predlog , mogao je neko predloziti i dodu i na tome se zavrsiti. tacno je da EU trebaju klovnovi ali mogu oni zabavljati EU i bez funkciju samom pojavon na parlamentu(briselu)
Ovaj gospodin istancanih manira,sarmantni plemic koji govori izvanredno Srpski jezik sa Sumadijskim naglaskom koji se zove Miroslav Lajcekj, trebao bi sto vise da boravi u Sarajevu,da se pokazuje na TV-ima kako bi mogli Bosnjaci bar nesto nauciti prije no sto ih Evropa prihvati. Kako Njemacke novine pisu o muslimanima kao ljudima sa deficitarnom inteligencijom,ne vjerujem da ce im i to pomoci,ali trebali bi Bosnjaci bar da imitiraju Miroslava Lajceka nesto slicno papigama-to bi im daleko vise pomoglo od pisma, koje njihove \'\'ucvijeljene\'\'zene sa penzijom od 4000 Maraka ,salju UN i blate Angelinu Zoli trazeci cak da joj se oduzme titula Ambasadora dobre volje.
sto ovi muslici niakako da se pomire sa tim da su oni jedina i najveca prepreka napretku ove zemlje. Bore se i rukama i nogama da ocrne svakog ko iznese istinu o njima. Lajcak, kao i mnogi u evropi i te kako znaju sta se ovdje desava, dok je amerika upoznata u istoj mjeri koliko je bila i \"upoznata sa bojnim otvrovima Sadamova rezima u Iraku\".
nas usrecise
vec jednom kutarisali ovoga vl,ashine sto sa Laktasenkom naginje iz iste flase
Obicni alkoholicar, nista bez pravih ENGLEZA
Lajcak je lizoguzac za jeftino prase prihvatio je srpsku laz.... Pitali se ko od bosnjaka o postavljanju diktatora nad Bosnom to krme otjerati .....
napući se K určine
Dodikov lizac su-pka iliti cet-nik obicni.....to je Lajcek.....a slovaci su smr-de obicne !!!!!! SIKTER
Napokon će Eštonova imati pravu sliku o Bosni jer Miro je taj koji nas zaista dobro pozna!!!