Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"BiH ide u dobrom pravcu"...Rece sa sjetom Lajcak,ocisti zube od jagnjetine cackalicom - i nastavi u dnevnom boravku brojati Eure zaradjene u BiH...
U dobrom pravcu, samo nizbrdo.😄
@Balduzza Tu su mnogi dusebriznici da nas poguraju.😄
Tebi ocigledno treba veca dioptrija
I tebi treba jebati mater.....za tvog mandata Krmoglavi je dobio jos veca krila dok sa njim pio rakiju po manastirima
Kaze Slovak a prijs neku godinu sator i lopatice za pjesak prodavali na stupu u povratku SA mora.Zene znojave izlazile iz slepera SA paprikama.
dosad smo ošli u p.m. ... sada idemo ravno u tri p.m. ...
Ljigav li si Lajčak! Makni šape od Bosne, gatibo...
NA KAKVIM LI SI ZI DROGAMA MOJ MIRO
mrs
Da.Ide u dobrom pravcu prema novom ratu a za taj pravac si i ti dao nemjerljiv doprinos.I ne znam zašto ovog lika uopšte puštaju da udje u BiH.
Pjevaju nam uspavanke.Znaju da je ranjena i opkoljena zvijer najopasnija.
A i ove stoke mi je vise pun klinac iz Evrope, sta seru vise i oni, izludise ovaj napaceni narod a gledaju nas ko kakve bjednike ! Ne znam samo kako su dali i ovaj bezvizni rezim, pretrgli se i to im je plafon!
Je li vjerujete meni ili svojim očima, televizoru ili frižideru?
Nekad smo za ove Slovake i Cehe bili gospoda a sad na oni nesto pametuju.Oj zivote gorak li si
Vidi ovoga.Jeli ovo klix uveo rubriku"Gdje su i sta rade visoki predstavnici?"
Šef slovačke diplomatije cija vlada je obznanila da ce primati izbjeglice iz Sirije, i to samo one koji nisu muslimani. Nakon Carl-a Bilt-a, jedan od najpodlijih neprijatelja BiH.
@Karim Jel ono on karo Vesnu Zmijanac , mora da je ona nešto srala na muslimane.
u dobrom pravcu za propast toliko resursa najbogatija zemlja na balkanu ubjedljivo ali sve neiskoristeno nismo ni svjesni kakve resurse posjedujemo od vode drva pa do rudnika al neka.