Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džemahirija je vladavina većine nad manjinom, to je isto kao demokratija. Ko je jači i ko ima više birača on vlada. Prema tome mala zaostala škutorska manjina u BiH ima da se poklopi i sluša.
Na tvoju žalost itekako idete i iseljavate se. Mi Muslimani ćemo biti strpljivi,bez genocida,logora i klanja ostvarit ćemo svoj cilj a to je Muslimanska BiH.Za 50 godina vas hrvata neće biti više od 200.000 što će iznositi oko 5%,bićete MANJINA i nećete se pitati nizašto osim za popravak bojlera,ili zamjenu žarulje u mjesnoj zajednici.
Psi laju a karavani prolaze... Hoće neko u zatvor za koji dan:) Prpa ha?
\'\'Nije važno hoću li to biti ja, ili neko drugi iz HDZ-a BiH\'\', rekao je Čović. OVO JE NAJVECA LAZ OVE VJESTI!!! Samo si ti sebi vazan i nista drugo te ne interesuje. Zato i baljezgas to sto baljezgas!!
Zlatku se svašta može spočitati, ali da hoce džamahiriju, to je očajnička Čovićeva laž. Pa ko je zatvorio one vehabije? Stvarno je smiješno kako je nekim ljudima ispran mozak, nemaju vlastito mišljenje nego ko\' ovce ponavljaju riječi svojih bolesnih vođa. Mislim da je u interesu svih naroda u Bosni zajednička država, jer da se ne zavaravamo Hrvati u Hrvatskoj su sve pipe zatvorili ovim bosanskim Hrvatima, a samo je pitanje vremena kada ce Srbi iz Srbije uraditi istu stvar.
Hrvati su izdali jednom (93) i opet su se spremali pred ove izbore, to treba u korjenu sjeći
Odlično rečeno. Bošnjaci u PC su trebali glasati za Dodika, a u FBiH za Čovića i opet ne bi BiH podijelili i opet bi ispalo da Bošnjaci hoće đamahiriju.
\"A TI BI MALI VATIKAN, E TI SI BOSANSKI HRVAT ILI SELI...... \" Postajete malo monotoni sa ovim pozivima na iseljavanje Hrvata i Srba. Mislim da je nakon ovih 15 godina od rata razvidno da Hrvati i Srbi ne sele nigdje. BiH je NAŠA zemlja, kontaš ti to moj Bošnjak? BiH je hrvatska zemlja, ponovi si to. I tu nema veze što mi imamo dvije domovine a ti imaš jednu i jedinu. To je tvoj problem, mi svoje dionice na BIH ne poklanjamo nikome niti ikud idemo. :)
A TI BI MALI VATIKAN, E TI SI BOSANSKI HRVAT ILI SELI......
Pošteno, iz svoje pretplate bi ga financirali.
EVO MUSLIMAJMUNSKA VANAGO I USTASE VAS SKONTALE SAD CE VAM BITI KARANJE I SPRIJEDA A I ODPOZADI,BICE DOBRO AKO VAM OSTANE I ONO JADA 24% NAZOVI BIH !
S obzirom kolika na naplaćenost RTV pretplate u kantonim sa hrvatskom većinom, budite sretni da ikako ima hrvata na FTV. Evo vam vaš kanal, ali ga vi iz svoje pretplate finansirajte... Jel\' pošteno?
Mora da su i Josipovića izabrali Bošnjaci:)
Ne bore se SDP za Bosnu vec za neku novu Jugoslaviju. Socijalistice ideje i mokri snovi.
čoviću samo jedna-MRRŠŠŠŠ ĐUBRE FAŠISTIČKO!!!!