Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si svojim intelektualnim kapacitetom mogao, ali nisi napravio ono sto si trebao. Realno i za vrijeme tvog mandata sdp je bio 3 puta bolji od sda, ali građani od sdp-a i ljevice imaju veća očekivanja. Nekada i nerealno velika. Tebi i komsicu se moze zamjeriti to da ste egoisti i narcisti i neka ste van ovog novog SDP-a koji se dmokratizovao i podmaldio. Ljevica tj SDP će opet pobjediti ali ovaj put bez tebe i komsica. I imat će predsednika.
samo neka naredni put ibjegnu sda ako je ikako moguce. sa njima srece nema u koaliciji
ma hajte molim vas. pusti ti ljevicu da dise bez tebe. sdp se odlicno reorganizovao i sredio u zadnjih par godina. ljudi se masovno vracaju. ne daju im dzaba podrsku iz PES-a, internacionale, svedske, austije, engleske itd. DF sa druge strane raspad totalni, zato sto je zeljko isto narcis.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Lagumdžija gledao HADŽIKADIĆA na N1 pa čuo za izvlačenje iz šešira pa skontao kako je zgodno da i on spomene? A ne spominje ga kao najobrazovanijeg kandidata ćija popularnost najviše raste od početka kampanje? Čija fb stranica je potukla Šefikovu u svim parametrima. a sve ostale u većini.
Mi uvijek imamo taj teret lažnog merhameta, gdje nedostojne ljude uzdižemo i potkivamo, i redovno nam se desi da narod govori "on je dobar, ali se okružio sa lošim". Od Tita, Alije, Harisa, pa na dalje, uvijek se tako govorilo. Kriteriji su nam poremećeni, ne tražimo ljude koji realno pridonose i imaju kapaciteta, nego okupljamo tetke i tetiće, familijarne ili ideološke srodnike, i podložni smo nagovorima. Onda te ukopaju ko Zlatka, i opametiš se u političkom mezaru.
Ovoliko nekritičke narcisoidnosti nije vidjeno decenijama... bezgriješni Lagumdžija, kako to sramno zvuči!!!
mars pederu. i tebe politam!
Pametno pricas, ali kad si postao prepotentni diktator, rezultat je bio porazavajuci. Nisi uporediv sa SDA, ali su ocekivanja bila veca.
Lagumdžija, đaba je to sve što si ti napisao i kazao jer se i dalje serem i pišam na tebe jer si ti čovjek koji je ustvari uništio ljevicu u BiH. Ti si tumor ljevice ebala te nana Nura slučajni prolazniče.... Došao Zlatko kenja nešto ljevičarima a sam on je najveći neprijatelj i rušitelj ljevice... Svim svojim potezima dok je bio na vlasti je to dokazao.
Damire Mašiću i Nermine Nikšiću i ostali gologuzani, vi ste mu pljeskali kad je skino Nijaza Durakovića. Eeeee, sad sjedite u ta govna koja ste sami posrali i uživajte, prijatan Vam tek!
Damir Mašić, uvlačiguz koji je istiskao Sarajlije sa mnogih pozicija svojim poltronstvom.. On govori protiv Zlatka iz čije guzice mu virile samo nogice, Sad kad je Zlatko bivši uvlači se Nerminu. Bezličan si šoupak jedan, koristiš benefite zarađene na poltronstvu, primaš par hiljada maraka mjesečno za prosipanje lafine
Smeće narcisoidno.
LAGUMDŽIJA POGREBNIKU ILI GROBARU SOCIJALDEMOKRATIJE, TI MOŽEŠ SAMO PRIČATI O SNOVIMA GRAĐANA VEZANIM ZA DRŽAVU ZA ČOVJEKA, KOJU SI TI SVOJIM RUKAMA SAHRANIO. SVAKA ČAST DAMIRU !!!
Ovo je grobar BiH i socijaldemokratije u njoj. Čovjek koji je svojom politikom poslije Izetbegovića nanio najviše štete nezavisnoj BiH.
LAGUMDŽIJA, ZATVOR I ODUZIMANJE TVOJE CJELOKUPNE HARAM IMOVINE! TO JE TVOJA SUDBINA I TEBI SLIČNIH! VRLO BRZO - AKO BOD DA!
Kakva je razlika između B.Izetbegovića i Z.Lagumdžije !! NIKAKVA !!! DESPOT jedan, DESPOT drugi !!! Ljevica je imala dobar program. A program su trebale da provode državne i lokalne institucije na čijem su čelu bili članovi SDP !!! Greška ljevice!!! Hahaaa Urušili kredibilitet ljevice i institucija. NEPOTIZAM(N.NIKŠIĆ i BRAT) KRIMINAL(Autoceste E. KARIĆ, afera REKET D.HADŽIĆ...... )
Poturice imaju nadu da će mrdnuti iz tamnog vilajeta dok su vaki ti koji ih predstavljaju. Divan,gospodin ćoek,multietnićar..
FELJTON Lagumdžija: "Kako sam uništio socijal-demokratiju i opuhao Adil-begovu seharu"