Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj meni isti ko Musoluni, stalno se ponasa kao da je pred ogledalom. Iz Kuvajta ce doci ko iz Beograda, sa problemom vise, ne manje, tome je sklon. Od onakve pobjede sta uradi, majko moja!
ako su nam braca kuvajcani stvarno braca neka nam daju naftu za 5-10% cijene i bicemo najbolja braca na svijetu a Zlatko ce postati nas najveci diplomata. malo morgen ce biti ista od toga
GRADJANI NE SMJU NIKAD DA ZABORAVE RUSILACKU KAMPANJU SDP I ZLATKA LAGUMDZIJE NA KUVAJCANE I INVESTICIJE!!! KOJE JE DR HARIS SILAJDZIC ZALAGAO DA ULAZU U BIH!!!! S TOGA ZLATKO BOLJE SE SUNETI!!! E MOJ ZLATKO NI KUVAJT TE NECE SPASIT OD KRAHA NA SLJEDECIM IZBORIMA TI ZLATKO ODGOVARAJ ZA SVOJ KRIMINAL I REKET AFERU A KOLEGA TI RADONCIC ZA AFERU GRADNJA TORNJA OD NARODNIH PARA!! ZLATKO LAGUMDZIJA JE NAJVECI MANIPULATOR I LAZOV!!! ZASTO SE ZLATKO NE ODREKNES KATEDRE NA FAKULTETU SADA DA DRUGI MOGU RADITI!!!! TI SI POKAZO DA NEMAS POJMA JER SI RUSIO SVE INVESTICIJE SBIH JA SAM BILA ZA SDP AL TREBA ISTINI GUVORITI ZAISTA SI ZLATKO NULA OD COVJEKA I DA DA NIJE KOMSICA VAS NEBI BILO!!!! TI NEBI MOJ ZLATKO NI 3000 GLASOVA SKUPIO NAJLAKSE NA TUDJA LEDJA I PREKO TUDJIH GLASOVA NA MVP MJESTO DOC!!! PROPALI KLOSARO HARIS SILAJDZIC I SBIH RULE!!! TI SU LJUDI PREPOZNALI PRIJATELJSKE ODNOSE JOS PRIJE 16 GODINE TI SI IH RUSIO!!! RUSIMO SDP I LAGUMZIJU!!!
Ko god vam kaze da su vam Arapi prijatelji, pljunite ga u facu. Bio, vidio.
Nakon početnog blama sa Hrvatskom, ovo dalje ima smisla.
bosnje ce kuvajtu prodavati pamet i visoke tehnologije a za uzvrat ce uvoziti islam iz kuvjta ! gofno za gofno ...
MVP je pi.cka kao i Alkalaj. Samo putuje po svijetu. Brisel, Beograd, London, Istanbul, Kuvajt. Sjeme mu se zatrlo
a swedjanin? jel ti jos kod kuce zlatko aaaaa
Arapi su zakon tu je lova a ti srbine pod nina dok mi ogladnimo ces odavno umrijeti od gladi i boli nas za vas i BL a malo se vise opismeni koliko je to procenata
Za nas je u interesu da ti sto prije nestanes iz politike, para-paranoiku...
Točnije za 24 posto PiH. Nama svejedno. A i firmama sa 24 posto neće ostati ništa dok ti i tvoji crveni kmeri uzmete svoj reket od poslova u Kuvajtu.