Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno informacije iz struke! Onaj Nikolić skoro zaplako na konferenciji, čovjek bi pomislio i da mu je žao, glumi za deset. Ovo nas interesuje, emocije na stranu, gospodo.
ta neće nam Radončić, likovni tehničar o ekonomiji pričat...zamislite tek tu katastrofu!
Ne zna Fahro šta je BDP. Garantujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Davno je odkucao vakat za posao,krajnje je vrijeme da se mnogi uozbilje i bace na posao. Niko osim MVP se ozbiljnije nije pozabavio poplavama i prikupljanjem pomoci za nas narod kojeg su one zadesile.
Ozbiljan je i Bakir bio kad je salijeto iznad Maglaja u vojnom helikopteru. Smrtno ozbiljan. xD
Ozbiljan je bio i Čović, kad nije ni otišo u Posavinu da vidi ljude, a branio im je 'rvatski' nacionalni interes.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad si se sjetio raditi. Stiže lova treba je klepiti prije izbora
Prvi ministar vanjskih poslova jedne zemlje, a da se najvise razumije u tendere :)
Lagumdžija: Vrijeme je za posao, a ne za priču, dolaze donacije, treba se lova trositi, a tu su i izbori.
Dok se drugi uveliko bave kampanjama, izlascima i izslascima iz stranka, neki politicari i rade. i to aktivno rade vec 3 mjeseca. Iskerno se nadam da ce nasi sugradjani uskoro dobiti krov nad glavom.
OOOOOOJ, mrs ublehasu jedan, lazove !!! Kakvo vrijeme za posao bola ??? Kome posao ??? Uzimas pare za tendere i izvodjoace radova, kakvi bola poslovi ??? Ko kurva o postenju. Hajde i njega je nekako razumiti, gleda sebe i svoju guzicu, ali ovaj narod glupi, u sta oni gledaju ???
Jado jadni, šta si radio protekle 3.5 godine. Lažni socijaldemokrata, grobar SDP-a.
Da vam pravo kazem procitao sam tekst i neke stvati ne razumijem bas najbolje ali u glavnom radi se o statistickim podacima, procjeni stete napravljenom od poplava, klizista i donatorskoj konferenciji, prikupljanju novaca od onih koji mogu pomoci, od donatora, veoma vazno da bi poceli izgradnju i pomoc u opravci kuca, pomoc pri vracanju radnika na posao koji su poslove izgubili zbog poplava. Raduje me sto ce se akupiti dobar dio, i moram pohvaliti rad ministra koji je od pocetka tu gdje treba
Sabahajrullah hadzi Zlatko. Dobro nam skonto...
koji posao??? treba travu kositi na poljinama???
Vreme je za pravdu vreme je za istinu Ah, ah, kakva sreca disciplina sve je veca
ovo je veoma velika stvar za ugrozene u poplavama jer BiH kao ni mnogo jece zemlje ne bi mogla sam da sanira ove velike stete, sada je potrebno da se svi angazuju kako biu se sto prije obnovilo a ne samo pojedina ministarstva
Sa donatorskom konferencijom se MVP dokazalo da ipak dobro radi svoj posao.
Svi znamo da nam je ova donatorska konferencija jedna od slamki spasa. Neka se nasao neko strucan da im malo pojasni u kakvoj smo mi gabuli ustvari..
Sutra ocekujem onog Radonicica sa slicnom govorom, prekosutra Covic, onda Bakir tri puta, pa onda Radmanovic, onda . . .
Zbog price koju su nam 20 godina krojili smo u ovoj i ovakvoj situaciji. Narod zna ko je kriv, ali narod opet grijesi i na njihovu istu pricu nasjeda. Kada se nesto uradi to se vidi,evo kao sada, trud, rad, zalaganje!