Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sigurno su čelnici socijalističke internacionale plakali kada je Zlaja otišao??.... Buuuuhhhhhaaaaaaaaa. Dok je god komunista na prostorima bivše SFRJ nikada selama! Smrt komunizmu, sloboda Hrvatima,Srbima i Bošnjacima!
@stanko - jesil to i ti glup ili su ti samo pitanja glupa???? Dobar potez Lagumdzije, ovo se ocekivalo od njega...
pa ima li neki srbin da nije los, za vas su samo srpkinje dobre isti ste kao i one,sto bi rekli vreca govana
napokon da ovaj crveni bandit Zlaja uradi nesto kako treba...iako nemam lijepe rijeci za njega ipak ga nikad ne bih stavio u istu kosaricu sa Miletom traktoristom ili \"malim Slobom\" Dacicem\"....
Nije mi jasno kako je SNSD zadrzao status kada je objavljeno da je postao punopravni clan. A i nesto mi se ogadila ta socijalisticka internacionala koja je od 1992 nesebicno podrzavala svog \"socijalistu\" Milosevica.