Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država za pračovjeka
Ode se Zlajoglu n a g u z i t i Krvatima da ga opale. Hilary ispeglala Komšića, Komšić ucijenio njega i sad mu se valja namještati. Madam se da neće zaboraviti da su mu Lojanovići i crnokošuljaši iz Hrvatske stranke propalica u dupetu kad se bude namještao.
Hahha da se ulizuje Hrvatskoj - pa oni su u vecim govnima nego Bosna. U Hrvatskoj skuplje ljetovanje nego u Dubaiju - samo kao jedan od mnogo primjera. Da ne govorim o zaduzenosti do grla i na to da im opada industrijska proizvodnja, citajte malo drugu stampu a ne samop zutu. Pozdrav iz drzave blagostanja.
Država za kurabe, manekene, mafijaše i reketaše. Zlaya najveći ublehaš u povijesti BIH.
G - dine Lagumdžija sramota je da si prvo bio u Srbiji pa sada u Hrvatskoj. Ja znam da je Hrvatska na čelu sa Tudžmanom izdala državu BiH u toku srbijanskocrnogorske agresije, ali je ipak nanijela manju štetu nego srbija i crna gora na čelu sa fašistom Dobricom Ćosićem.
Sad će ga Vesna oprat...kreten narcisoidni
Sad se papak molio Milanoviću da ga ovaj primi...Milanović mu samo odmahnuo rukom...
Drzava za rodbinu i prijatelje
Torba za čovjeka
Država za manekenke
moj zlatko pravi si pakas.. tvoje je otkucalo.