Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA PODJELE DRZAVNE I VOJNE IMOVINE NA ENTITETE !!! Ko dijeli drzavnu imovinu TAJ JE OKORJELI NEPRIJATELJ R*epublike BIHe ! Ovo je ZAMKA koju EU-a nastavlja za KRAJ nase domovine, jedne i jedine ! Sto nisu USPJELI u RATU, EU-a i fasisticka srbija sa genocidnom tvorevinom, OVIM putem ce TO URADITI, TJ . DOKRAJCITI ZAUVIJEK DRZAVU BIH-u PODJELOM \"NJENE DRZAVNE IMOVINE\" NA ENTITETE preko Lagumdzije, Tihica i ostalih izdajinika! Zvonimire, NIJE CUDO STO JE \'PREDSJEDNIK TE KOMISIJE JEDAN \"ZVONIMIR\" A NE MUHAMED ! Kapito ?! Ko dijelijo DRZAVNU IMOVINU R BIH-E NA ENTITETE DIJELIO SVOJ GROB I MEZAR SVOJEG DJETETA SA NJEGOVIM TJELOM STO PRIJE !!! Da Bog da SVI koji planiraju dijelti DRZAVNU I VOJNU IMOVINU NA ENTITETE I SVI KOJI SUTE A DOBRO ZNAJU POZADINU SVEGA ZEMLJA BOSNE IH PROGUTALA ZA SVA VREMENA KO I NJIHOVE NAJMILIJE ! Zasto su ginuli vise stotina hiljada Bosanskih vojnika i civila ? J*e*b*o VAS SOTONA SAVA VAMPIR STOKO IZDAJNICKA !
Misevi pa zar nemate normalniju fotografijuod Lagumdzije???..Stvarno ste papci...
Fuj kako mi se zgadijo zbog lizanja pakuse Srbiji i jeremicu....
NEKA IDE U SAUDISKU ARABIJU,KUVAJT.LIBIJU,TU MU JE MJESTO I DA OSTANE TAMO
svak te mrzi. jedino komunist moze biti veci seljacina od onih kravomuzitelja iz kalesije
Zlaja na crvenoj poternici uapsen na aerodromu Hitrov!!!!
poselami Arziju ako nije u guanatanamu
Bas nesto citam ove komentare, i stvarno ne mogu da vjerujem kako neki razmisljaju! Zato nam i jeste ovako dobro, ne treba nama nista zatovrit nas u geto umjesto skole uvest 5 obaveznih namaza i tako cemo zivjeti i nismo ni za sta drugo! E moji idioti vi da zivite tri zivota ne bi mogli uraditi ono sto je zlatko uradio do sada! Bilmezi jedni!
svaka čast! Tako se razvija diplomatija! Čovjek je već u prvom mjesecu u posjeti VB-u i to na poziv njihovog Ministra vanjskih poslova, inače prijatelja BiH. Ovim papcima za koje glasaju ovi koji komentarišu, tako nešto nije pošlo za rukom desetljeće čitavo. Autokrata u stranci jeste, ali čovjek umije posao. Zato sam za njeg i glasao, i opet ću. Bravo Zlaja!
Ministar doktor gospodin Zlatko Lagumdžija veliki čovjek, bosanac i patriota je otišao prije svega na konsultacije o borbi protiv islamofašizma koji je opasnost za Veliku Britaniju i čitav slobodni svijet. Naš Zlatko Lagumdžija će dati i vojnu pomoć u ljudstvu i tehnici za borbu protiv islamofašizma.
opet nešto kuhaju protiv slobodarskog naroda srpske ona baronesa kravanesa vidjet je ne mogu očima
Ne ocekujem da pogodis pol, nego da izbjegavas pisati rod uopste... to radi tebe... cini mi se da ne citas dobro ono sto ti napisem, kao da je vazno jedino to da ti imas odgovor na sve. Dobronamjerno ti govorim da razmislis o tovom konstantnom komentarisanju, kako vec napisah, ali ti odbijas i da razmislis i uvijek imas odgovor, opravdanje i argumente (necemo ulaziti u to kakve) da si ti u pravu, najbolji itd... zivi kako hoces, radi sta hoces, moj instinktivni nagon za dobrocinstvom u ovom tvom slucaju je ispunjen mozda bi ti za manji napredak bilo dovoljno da dio kritike uputis na samoga sebe
shvatam ja to, samo kada nisi siguran s kim pises izbjegavaj rod, ili pisi \"jesi li supio/la shvatiti\" i plus jos pokusaj ti shvatiti sta ja tebi pokusavam reci i to dobronamjerno, malo ba spusti loptu, na svakom clanku bilo politickom, zabavnom, ili nekom drugom, ti komentarises, pa razmisli da li mozda stvarno imas problem... ili mozda tu energiju mozes da iskoristis na bolji nacin.
Čestitke na samokritičnosti.
Išo veliki vođa malo na izlet. Da objasni da on nije Poturica već se osječa nekako Jugoslavenski pa ako bi Britanija stisla sve u Bosni da on bude glavni.
I od svih njih 6 jedino je Zlatko kriv, je li? ah ti Boga i majke, pa kako to ne vidimo BAAA, Zlatko je kriv, jes jes, of skroz... a to sto 20 godina svi rade kako im medjunarodna zajednica kaze, to nista.. nego je sada Zlatko kriv BAAA eee kako ne vidite, od njih 6 jedino je Zlatko kriv - logicno je, pa on je SDP, ha ja
@@ Seher Pa ZAR nije SESTORKA TO ODLUCILA PRIJE PAR DANA U Banja Luci, i TO SJEDELI SU U BIROU I ODLUCIVALI RAS*PARCATI BIH- u S KARTOM GENOCIDNE TVOREVINE U POZADINI ! Pametnom DOVOLJNO DA ZNA O CEMU SE RADI I KO STA RADi! Dal SE O TM VAZNOM PITANJU BUDUCNOSTI BIH-e ODLUCUJE I PRIHVACA U GENOCIDNOM TORU i DA LI SE GRADJANI DRZAVE BIH-E SLAZU S TIME ?! Teletabis srpski vojvoda ce*tnik tihic je SVI ZNAMO ODUVIJEK SRBIN SA SAJKACOM I KOKARDOM, ALI i ZLATKO JE ZAUVIJEK POKAZAO SVOJE PRAVO LICE ! J*e*b*o ih Dodik i sve ostale za sva vremena, STOKA jedna, IZDAJNICI i GUJE LICEMJERNE IZDAJICKE ! ONI SESTORICA ODLUCUJU O BUDUCNOSTI BIH-E, PA NIJE BIH-A I SVE STO JE U NJOJ HJIHOVA licna BABOVINA, LOPOVI JEDNI FOTELJASI I MINDERASI ! Sjeme vam se zatrlo ! Ljudi nemaju sta JESTI a ONI BI DIJELILI DRZAVNU IMOVINU, STOKA NEOTESANA IZDAJNICKA !