Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nebo je granica
JEST GA KRENULO !!!!!!!!!!!!!!!
ALAKALJ BAREM NIJE ZENU VODU, HARIS ISTO TAKO BAREM SU LOBIRALI POKRENULI BIZNIS FORUM LJUDI I SBIH A OVI IZ SDPA NA MOTO DRZAVA ZA COVJEKJAA BLOKIRALA SVE INVESTICE DAKLE TREBA IH PODHITNO SRUSITI DA ODGOVARAJU ZA AFERE REKET!!! KRADJU PARA BOSNJACKOG INSTITUTA MOZEL SA X I FTV I 60 MINUTA VISE O AFERI REKIT I KRADJI ZLATKE!!!
LAGUMDZIJA SAMO TROSI PARE GDJE JE TA DRZAVA ZA COVJKE???? PRCIO SI NES ALKALAJU A NISU MI NI DO CIPELA I PREKO SVOJIH DRZAVNIH UDARA POSREDSTVOM POSLUSNIKA S FTVA SRUSIO SVE STO JE DOBRO!!! NA DOZIVOTNU ROBIJU ZLATKA LAGUMDZIJU!!!!
Ono što meni nije jasno zbog čega ovi naši \"političari\" ovoliko putuju o trošku naroda, a od tih njihovih silnih putovanja nema nikakve koristi....., osim koristi koju dobiju oni kroz dnevnice, njihove suprege i djeca kroz poklone.....
Kako ministar vanjskih poslova zar nije Dodik rekao da on možda može da bude ministar za izbjeglice a možda ni to?
šefe hoćete li me sada ziGu il kad se vratite iz Brisela...