Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i HDZ rade ono sto alija i tudjman nisu uspjeli u ratu pa sada bakir, covic i tihic pokusavaju u miru podjeliti drzavu, ali dok je god ljudi koji ovu zemlju smatraju svojom nece im to uspjeti
...uošington se sasr'o od straha na tvoju izjavu...
pa realno jest tako, taman smo se rjesili, tudjmana, milosevica, karadzica, mladica, svih onih koji su htjeli dijeliti i razbijati ovu zemlju, , i onda se pojave, tihici, covici, bevande, sarajlici, genjci koji zele to da dijele
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako je...nedamo ono za sta su se nasi bliznji borili.Da dozivimo da nas dijele oni koji su nam obecavali zlatne kasike..SRAMOTA!!!
e sta si dozivio da ne jedes zlatnom kasikom...bas ti je yebeno...btw borio sam se i ja...
A niste vi Zlatko ucestvovali ni u 20godisnjoj pljacki drzave pa vas sljam gleda istim ocima kao i one koji to jesu radili,tako da ti mogu samo reci neka vam je Bog na pomoci sa ovako debilnim narodom.
Zlaja okruzen si 20 godina nacional kriminalcima sa svih strana,nije ti lako.
Bagra bi da dijeli ovo u tri avlije, ono sto se krvavo od cetnicke najezde ?? nece moci momci.
Jesu li ova dvojica svjesni da ako ovo pokusaju implementirati da im je to smrtna presuda koju ce im narod uruciti ?!
Tihicu i Covicu jeste li vi svoje sinove u smrt poslali ??? Da su vasi sinovi zivote za ovu zemlju dali, sigurno bi je vise cijenili i ne bi se sprdali sa njom kroz ovakve i slicne nacine. Mafijo !
Sdp neće uskoro učestvovati ni u čemu više, ako Bog da.
Duvaj ga zlatane!
ministar koristi press MVP-a za stranacku kampanju da plasira svoju demagogiju! unistio je SDP i unazadio BiH, bolesno narcisoidan, sebican o neodgovoran, nije za javne funkcije!
Nema podjele bez Zlaje. Reci im Zlaja, a bome i Dodiku.
Znači: ne znaju sta je dogovoreno i nece ucestvovati.
neznaju sta je dogovreno ali unaprijed kazu da nece...toliko o politici zlatka lagumdzije...
Je li moguce da je SDP jedina stranka koja se, sad vec ocigledno, bori za opstanak BiH???
Nije ali je prva koja pocela borbu za glasove...naravno novim ublehama i lazima...
Znamo ko se bori za glasove, SDA i HDZ, glavonje koje kad bi napustili fotelju sa znanjem koje poseduju mogli bi samo ovce sisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A u cemu ste dosad ucestvovali ???
Puna podrška takvom stavu SDP-a. Neshvatam zašto se lider zalažu za opciju samo bošnjak može birati bošnjaka ili hrvat hrvata, pa zar je ovo jendnonacionalna država ili država tri naroda ... i ko to može uskatiti pravo građanu da bira koga želi pa i onda ako nisu iste nacionalnosti..... mislim da je ovo veliki udar na građansku BiH..... a podstrek onim nacionalno-desničarksim grupacijama........ i nisam nimalo sretan zbog toga. Volio bi da nedođe do rješenja-zakona koji će mi određivati unaprijed da moram glasati za tog i tog nacionalno obojenog.... a šta ako se nudi kvalitetniji bolji kandidat iz reda drugih naroda.... ja za njega nemogu glasati ...... žalosno, veoma žalosno.... Trenutno ovu opciju najviše furaju..... SNSD, HDZ i SDA.... inače nemam ništa protiv tih kao niti bilo koje druge stranke niti sam politički aktivan-učlanjen u bilo koju ali mi se ovakvo rješenje Sejdić -Finci nimalo nesviđa.
to je predizborni stav, imao je Zlatko priliku da u protekle 3 godine pravi drzavu za covjeka
Slučajni prolaznik, sve je jasno... Bljak... Pokušaj vraćanja u život..Ali neće proći, narod pamti sve IZDAJE...
Pa ti si dušmanima 2003 potpisao "enitetsko državljanstvo" koje za par dana se popisuje na Popisu 2013..Licemjeru jedan jadni..Izdajnik gori od Abdića.. Ko god ima gram mozda ovo može razlučiti i skontati..