Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" odnosi između Grčke i BiH i kroz historiju i trenutno jako dobri", jel to bilo ono kad su dolazili grcki dobrovoljci/koljaci na Sarajevo i u srebrenicu??????? Jeli zbog tih "dobrih odnosa" grcke i bih zastave na sve strane u tzv RS, da ova dvojica nisu bili pjani ko guzice za vrijeme sastanka??? Zlaja mislio da je otiso u tursku a ovaj grk mislio da mu je doso srbin u posjetu????? Svasta da covjek cuje i nista me vise ne sokira od ovih politicara, kratka im pamet ko u zeca rep.
Realno covjek radi dobro svoj posao. Iako nisam SDP-ovac boljih ministara u Vijecu ministara nema od Lagumdjije, Hadzica i SDS-ovoga Sarovica
Uvijek Zlatko gradi dobre medjudrzavne odnose, za razliku od ostalih koji ih ruse...
Boljeg ministra vanjskih poslova nismo mogli pozeljeti... Jedan od najvecih diplomata koje je ovaj region ikada imao.
Dobro je kad u ovoj drzavi bar neko tezi ka boljim odnosima, svaka čast ministru koji po ko zna koji put svojim angažmanom i radom cini da idemo ka boljem!
Bravo Zlaja, gradi ti te odnose, pa nesto i iskoristi. Nek' neko konkretno ulozi u BiH. A Grcka se lagano dize iz mrtvih...