Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj L stvarno misli da je mocan i da ga neko ozbiljno shvata. Bjezi, jadan ne bio, trazi negdje politicki azil. Zasad si samo karikaturalan lik a poslije je pitanje kako ce ti se vratiti ovo razvaljivanje drzave uzduz i poprijeko.
Mislim da SDP i SBB nemogu predstavljati BOSNJACKU volju za promjene. Jer SDP nije BOSNJACKA stranka nikada se nisu tako deklarisali. Tako da je sva prica sto se tice Bosnjacke volje suplja. Lidere SDP I SBB interesuje samo unistavanje BOSNJACKOG odnosno MUSLIMANSKOG naroda. Zlatko i Fahro su najobicniji SRBOFILI i SRBIJANSKI SPIJUNI a takvi nemogu predtavaljati BOSNJACKE interese. Ljudi za sto smo se borili, za sto smo ginuli, zasto danas mnogi zivimo bez oceva, majki, brace i rodbine.. Sada imamo drzavu kakvu taku a Zaltko i Fahro zele da je uniste sa Miloradom i Draganom. Kao oni bolji od SDA ( sve su to ista g..na, sa HDZom , SDSom, SNSDom moze, sa SDA nemoze, laze nesto je tu drugo u pitanju ) Nije ni SDA puno bolja i oni su mnogo gresaka napravili, al ipak vjerujem da SDA moze mnogo bolje zastiti nase Bosnjacke/muslimanske , bosnaske interese od SDP-a.. oni neznaju ko su ni sta su ni sta da vjeruju... Samo zele da vjeruju da na poharaju i zaduze kod MMF-a...AVAZ je duzan svima
Nikad nisam bio nacionalista do danas zlatko je to probudio u meni.Narode nedajte mu više da nas laze.
Kratki sažetak razgovora Čović - Lagumdžija: Islamofašist Zlajoglu p o p u š i o ga Čoviću do jaja i u slast progutao sve do posljednjeg s p e r m a t o z o i d a. Onda mu je još malo polizao čmar, čisto da mu pokaže na što je sve spreman. Dobar tek, Zlajoglu!
e moj profesore i dokktore, stovani kolega Lagumdzija, vas vise niko ne uzima za ozbiljno ... sumnjam da cete nakon izbora i u vasoj mjesnoj zajednici nekome moci prosipati svoju \'multikulturu\' !
halo, avijaticar, smanji malo dozivljaj i pazi na ziroskop da ne zavrsis na vrhu kakve dzamije ... :D izgleda da je Lagumdzija 100% prolupao i vise nema pojma kud udara ! mislim da cemo vec za koji mjesec moci rezimirati da je Zlatko bio ubjedljivo najlosiji postdejtonski BiH politicar, ne ?
a morat ćeš razgovarati,već si naučio jednom lekciju da bez Čove nema ništa...ili mozda želiš Vartu još dvije godine bez vlade??
Nedo Bog nikome zivota u BiH..
Lagumdzija je gori od milosevica i karadzica ! Probudite se dok nije kasno, RATA SIGURNO HOCE BITI ! Nek je JASNO da nemam NISTA protiv Radoncica ! Lagumdzija je gori od do.brice cos.ica, ratka mladica , milosevica i karadzica !!!!
Taj Zekerijah Osmic kojeg lagumdzija postavlja za ove 4 godine koliko je ministar u brckom obisao je svaki kazan brcanski a u njegovom ministarstvu zaposlilo se 80 posto srba,i to sve iz sds-a i snsd-a brcanskog.sdp-a vise nece biti nikad u brckom jer je narod skontao koliko ste nas unistili od kako se proglasio distrikt.pokrali ste samo vi znate koliko jer je sad distrikt selendra a ima budzet 200 miliona.BAGRA ALKOHOLIČARSKA I KRIMINALCI BEZ OBRAZA!!