Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STERILINI sdp! SDP je najveca obama i prevara ovih i svih porijasnjih izbora, dok oni masu sa svojim 5 programa srtanke i subjekti koji ce im trebati da bi formirali vladu i vlade, vrse pregovore i dogovore,prave i uredjuju odnose za dan akda dodje do ozbiljnijih pregovora oko podjele vlasti, tako da ce SDP biit opozicija i svoje programe ce moci upotrbiti na dva mjesta, kao potpalu za vatru i drugo mjesto je ... znate vec gdje!
Ovo je ponizenje za sagovornika. Zlaja farmer.
pa skini vise te farmerke papcino jedna. nisi na pijaci.
Nije peder pa da se mora toliko modirati. Nadji ti sebi nekog boljeg obucenog u lila pa njega guzi.
Samo mami investicije i zaposljavaj narod. Tako da smo JACI.
Jes nekome krivo. Tako tako samo biznis.
Ma sta to kazes Nele ... ma BJAAAAAAAZI !!!!!!!!!!!
OVI MALEZIJCI SU PRVO TREBALI OTICI DO NIHADA IMAMOVICA I RASPITATI SE KOLIKI ZLAJA PROCENAT UZIMA ZA SVAKU INVESTICIJU.
Presvuci se, majke ti mile!