Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajem kurbane, veoma povoljno! 061 852 171
JOJ DEMAMOG SI PRAVI LAGUMDZIJA MASON HAHAH CUJ SVOJU SMJENU KOGA TI PRAVIS BUDALOM HAHAHAHHAHAHA HAHAHAHHA BOLJI VIC NISAM MOGLA CUTI HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH JOJ CRNJAKA HAHAHAHHAHAHAHA CUJ TI DA ODSTUPIS HAHAHAH
hahahahhaa
ne moze se dogovoriti oko formiranja vlade pa bjezi,nekog drugog stavlja u vatru (kad je najteze,osavlja)-k\'o sanader! SDP-u je bolje bez njega
SDP me razocarao, a Lagumadzija najvise. Slijedeci put glasam za Silajdzica!
lagumdzija ce biti poglavar sdp-a dok je ziv. ovo je lakardija sto lici njemu i njegovoj politici. on kontrolise SDP to je stranka jednog lica-njegovog nazalost. sve je skinuo one koji mu nisu odgovarali. on je klasicni manipulator i varalica. moras biti blesav da vjerujes u demokraciju iza koje se krije monstrm zlatko lagumdzija. narod je gladan zlatko i kada se digne zavrsices ko gadafi ili gor jer nasa je raja gadna kad pobudali.
Tuga golema.Iznevjerili su me debelo ovi SDP-ovci.Konstantno kontam oni su onaj neki glas razuma i glasam za njih a poslije ovoga je gotovo, glasacu za liberale, SDU ali njima vise nedam glasa.Ocito da niko nije smio ni glasati protiv Zlatka.Neki dan SNSD istu stvar odradio i Dodik izglasan i naravno svi kazu to moze ko njih samo...Ocito da nije velika razlika, jedino sto mogu vjerovati da Zlatko voli BiH ali mislim ipak da vise voli sebe od BiH :) pa tako da to negdje dodje na isto. Dodatno mi se SDP gadi jer su uzeli sve profitabilne firme i nadzorne odbore a vlast nisu uspostavili, ocito je vaznije uzeti pare nego napraviti Drzavu za covjeka. I na kraju prestanak rada 60 minuta, ocito je sad sve super pa Bakir nema vise razloga za emisiju...c.c.c. Volim Bosnu ali sam strahovito razocaran , (po ko zna koji put...ali sada najvise jer su dobili oni koje sam simpatizirao).
da nije zalosno, bilo bi smijesno...
Stranka tipa demokratske babaovine - ja cu da odredim nasljednika onako demokratski. Ko sanader Jadranku sto posadi pa razguli )))) Ko neko ce biti marioneta a ti vuci konce sa strane. Samo niko od trojice nije vesla siso pa ti sisaj do kraja ovo sta si zastarto. Joj koji bombas i ublehas za ovo idu minimum 3 oskara :))))))) Long Live Weste Germany !!!
Je li to od kad ga je Dodik prekrižio kao ministra vanjskih poslova naš se Zlaja neće više igrati vlasti ili je možda namirisao \"geler u dupe\".
Lagumdzija se boji jasmina imamovica iz tuzle, pa daje prednost provjerenim uvlakašima.
Kako je rano za prvoaprilske šale, odbiću na glupost uredniku Sarajevo-x.
Ti sise garant angažirala i u stranci i na radnom mjestu.Ovo se ne tiće samo stranke i uvlakaća u njoj ovo si tiće prije svega glasaća, koje je ova stranka i pojedini ljudi u njoj definitivno razočarala.I ovu stranku kao i ostale finansijski iz budžeta dotiraju svi građani.Čudno Bosanko da nisi ostavila svoje ime i prezime pa da znaju u stranci ko se za njih i za sebe bori.
suplja na kvadrat
Predsjednik SDP BiH Zlatko Lagumdžija na Drugom vanrednom kongresu SDP BiH kazao je kako je za svoje nasljednike na čelu stranke planirao predložiti Željka Komšića, Damira Hadžića i Nermina Nikšića o čemu bi se odredili delegati Kongresa. dakle, planirao predloziti o cemu bi se odredili delegati, a ne izabrati
Jasmina Imamovića za predsjednika!
On bira svog nasljednika? Pa valjda postoji procedura kandidovanja i izbora unutar SDP-a?