Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
SDP je propala stranka za koju vise nece glasati ni njeno clanstvo. Lagumdzija i njegova balavurdija su uspjeli unistiti socijaldemokratiju u BiH, otjerao je Durakovica, Bogicevica, Lazovica, Suljagica, Lipovacu, Komsica i mnoge druge casne ljude i od nekada mocne stranke napravio je Lagumdzija d.o.o Aferima je u ovo kratko vrijeme nakupio da mu i SDA moze pozavidjeti, od reketa preko koalicija sa naci strankama, otvorenog nepotizma najveceg rukovodstva, imenovanja raznoraznih Grabovica i ostalih poslusnika, uredjivanja FTV Dnevnika, pravljenja Zapadne Njemacke, ignorisanja Milanovica i odlaska u sluzbenu posjetu Srbiji prije nego u Hrvatsku, odlazaka u RS kao da ide u inostranstvo itd itd itd itd itd Kustin dohvacac lopti je izgorio kod naroda i jedino sto moze uraditi je da da ostavku na mjesto predsjednika stranke ali kako je on najveci zivuci narcis to se nece desiti.
Hocel Zeljko da bide karakter jal ce da popusti.. jednom je hebao nanu Izetbegujunioru a onda lizu dela da ga sade vidjamo
Komsicu jebacu ti Sabinu
tEBE ĆEMO PITAT, ŠTA ĆE BITI U mOSTARU
@oj Livado koliko ja znam vi se uglavnom pakujete i bjezite u hrvatsku pogotovo sto ce hrvatska uskoro uci u eu, a mi jos necemo tako da ce doci do jos masovnijeg odlaska majoriziranih hdz-eovaca u hr. s druge strane ni u grabovici ni u trusini niste mogli formirati ndh pa necete ni u mostaru. samo u sarajevu je vise bosnjaka nego hrvata u cijeloj bih. snove o mostaru kao hrvatskom gradu necete nikada ostvariti. sve sto treba uraditi je amandman na ustav fbih kojem se mostaru dodjeljuje glavni grad fbih a ne sarajevu, i onda da dio bosnjackih politicara i njihovih familija se preseli u mostar radi institucija i opet je nas grad. nikada necete vladati tim gradom. dokle god bosnjaka ima u bih.
hahaha komsicoglu ce da se vrati u stranku nakon što dobije ono što želi, to jeste nakon što mu zlayoglu podudla
Zlatko svaka cast,ti si prvi ministar inostranih poslova koji radi ono zasto je izabran.To pokazuje i prva tvoja posjeta,kada si prvo otisao u susjednu RS,sto je znak dobrih medjususjednih odnosa.Sa vjerom u tebe,i uvjerenjem kada konacno i mi Hrvati uskoro dobijemo entitet da ces doci u prijateljsku posjetu,ali u jedinstveni Mostar kao glavni grad nase drage Herceg Bosne.
@@tttggg osobno bih isto objesio svakog za kog znam da je drugom čovjeku učinio zlo i želim da svi takvi budu osuđeni, prvi onih 6 u haagu što čekaju presude, ali ti to ne želiš vidjet,ti vidiš samo taj grozni hadeze i ništa drugo, ssve nas pakiraš u iste kutije i mrziš zdušno, ne valja ti to fino ti kažem, ima drugačijih ljudi ovamo ali ne vidiš od predrasuda
... samo Komsice!!! Zeljko nije pametan covjek, cesto (p)ostaje nedorecen ili nekulturan ali je ovo Balkan. Boljeg trenutno nemamo. SDPu moj glas samo ako Zlatko narcis napusti ovu stranku!
Samo se pitam sta dobro moze ispasti iz ovog. Komsic je dao ostavku na sve funkcije no on je jos clan SDP-a. Vjerovatno je postavio visoko pregovaracke pozicije. Lagumdzija i SDP mu sad dolaze na noge, on mora dobro znati sta zeli postici i ustrajati u tome.
Komsic i Haris treba da naprave zajednicu stranku, jer su jedina dva istinska patriota ove drzave.
Dragi prijatelju. Ovo sto ti govoris nazalost nailazi na debeli zid ignorancije i mrznje. Cestitam ti jer si dobar covjek sto ne bih mogao reci za one koji su slijepi vec 20 godina i kojima je stradanje vlastitoga naroda postala estradna kategorija.
zlajina amina opasna ko mina ko je na nju stao iz stranke je odjebao
Licno bih objesio Zuku i njegove kretene koji su klali po Grabovici. Sumnjam da bi ti to uradio vasim krvnicima iz Hercegovine i srednje Bosne. Ja se ne pretvaram ali nemam namjeru da se tebi pravdam jer bolje nisi zasluzio. Ako ti je stalo do socijaldemokratskih ideja, izvoli, uclani se u SDP i pokusaj ga mijenjati iznutra. Ovako gubis svaki kredibilitet u ovaj diskusiji i jos ispadas smijesan.
KO KOME SAD PJEVA? http://www.youtube.com/watch?v=Qzl_cmYfI7o