Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se zajedno moze postici nesto kako u BiH tako i u regionu, i potrebno je graditi dobre odnose a ne svadjati se i podizati tenzije jer to nece donjeti dobra nikome
Ne daj Boze da nas neko drugi predstavlja u svijetu, pa tad nas bas nigdje ne bi bilo. Lagumdzija ovdje makar zna svoj posao, zna covjek sta radi.
Para ima, projekata ima. Samo trebaju kredibilni partneri sa nase strane. Obzirom da za jednu gradjevinsku dozvolu u BiH treba 6 mjeseci, onda.... nase strane u ovom trenutku -nemamo partnere za provesti ove projekte u djelo.
ZLOjoglu đubre jedno korumpirano...
Jedini bh. politicar, koji dostojno moze predstaviti drzavu, da se ne postidimo. Rad, red, disciplina, azurnost i konkretna rjesenja.
Nemoj vikat,nemoj vikat !!
ZAmislimo Tihica onako urbanog da nas predstavlja u svijetu,ili sipca FAhru,pa pomislio bi Zapad da smo dio Idila. Do duse i FAhro govori 1 i po jezik,govori tecno siptarski,i zna pola Bosanskog :D
Pa nakon 19 dana ce tek da bude pocetak kraja za Fahru i ostale kriminalce.Ne pljujem nikoga,samo govorim istinu ;)
ANte Domazet,Sasa Magazinovic,Lidija Korac,Svetozar Pudaric,KArlo FilipovicIgor Miskovic,Mira Ljubljankic,Tomo Vidovic,MArin Ivanisevic itd itd,i nisu multietnicka stranka,haha.E hebo te onaj ko ti je pokazao ad kucas na tastaturi,pa sve ankete pokazuju ad ce SDP da odnese pobjedu,samo ce Zeljko malo da uskoci umjesto stranke za Bih i to je to.Jeli FAhro i an sljedeci skup obezbijedio 10 autobus koji idu svuda po potrebi,da izgleda da ih je vise,hahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve čestitke autoru teksta ... ovoliko riječi, a ništa konkretno ne reći ... svaka čas
Suma sveukupnog "rada" vladajućih partija...